Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Neuveriteľné VIDEO: Spieva falošne, no postúpila – veď je prostitútka!

Mladučká Chloe v speváckej súťaži zaujala - spev to ale nebol
Mladučká Chloe v speváckej súťaži zaujala - spev to ale nebol

LONDÝN – Má talent, no spev to zrejme nebude! Aj napriek tomu, že melódie z jej hrdla znejú absolútne falošne, vyzývavá Chloe Victoria (19) postúpila do ďalšieho kola v speváckej súťaži. Stačil jej k tomu imidž, aký nosí bežne v „práci“ – imidž divokej šľapky!

Spievať síce nevie, no porota jej dala zelenú! Presne tak dopadlo kastingové vystúpenie mladej hviezdy z Wakefieldu, ktorá sa tento týždeň predstavila v programe The X Factor. Britská obdoba šou Slovensko hľadá Superstar má tak o jeden fenomén navyše – speváčku, čo nevie spievať. Viac ako jej falošné tóny totiž zavážila túžba stať sa svetovou hviezdou a neľahký osud. Alebo to bolo obnažené brucho a kilo riasenky na očiach?!

„Robím to pre moju dcéru, pretože jej chcem ukázať život, aký som ja nikdy nemala. Chcem vás totálne dostať.“ Týmito slovami mladučká mamička na plný úväzok zaútočila na city poroty a divákov predtým aj potom, čo im pílila uši Shakiriným hitom Underneath Your Clothes. Keď pridala slzy a zúfalé prosby, bolo rozhodnuté – postúpila... Veď bez hudby jej to nešlo najhoršie!

Celé „číslo“ je o to pikantnejšie, že Chloe je v médiách známa aj z celkom iného uhla – ako ľahké dievča ponúkajúce vlastné telo. Svoje eskortné služby totiž prezentuje na webovej stránke pod prezývkou Candy. O tom, že jej táto práca prináša množstvo výhod, presvedčila aj priamo pred kamerou – roztrhané skinny džínsy a top uviazaný tesne pod prsiami minimálne britského kata Simona Cowella dlho prehovárať nemusel!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu