Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Šokujúca premena Šiškovej z Jojky: Po rozvode schudla 10 kíl!

Za pár mesiacov schudla Ivana 10 kíl. Zobraziť galériu (4)
Za pár mesiacov schudla Ivana 10 kíl.

BRATISLAVA – Trápila sa?! Pred pár mesiacmi prežívala jojkárska moderátorka Ivana Šišková (27) dosť nepríjemné obdobie. Po necelých dvoch rokoch jej totiž skrachovalo manželstvo. Stres a problémy v súkromí sa podpísali pod jej veľkú premenu!

Vylepšila si postavu! Začiatkom mája sme vás informovali, že sa Ivana Šišková rozviedla so športovým redaktorom Andrejom Smatanom. Moderátorka už vtedy naznačila, že ich krátke manželstvo nebolo príliš ideálne. Problémy vo vzťahu sa odrážali aj na jej tele. Najskôr priberala, po rozvode rapídne schudla!

„Som typ, ktorý keď má súkromné problémy, tak ich zajedá,“ netajila svoju slabosť Ivana. Tá ešte v čase, keď žila s Andrejom, vážila 64 kíl. Potom však nasledoval rozvod a Ivana sa vrhla na šport. „To, že sa mi roztopilo 10 kíl tuku, je iba sprievodný znak,“ poznamenala redaktorka, ktorá sa z novej vylepšenej postavy teší.

Ako sa zdá, brunetka sa už spamätala aj z nepríjemného rozchodu. „Som v psychickej pohode, je mi dobre. Po dvoch rokoch života, ktoré mi vzali veľa síl a energie, som nabrala druhý dych,“ neskrýva svoje nadšenie Šišková. Tá v tomto šťastnom období verí, že ďalšie problémy v jej živote sa tak skoro neobjavia.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu