Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rozvod Šiškovej z Jojky: Keby som to vedela, NIKDY sa za neho nevydám!

Ivana a Andrej už nie sú manželmi Zobraziť galériu (6)
Ivana a Andrej už nie sú manželmi

BRATISLAVA – Krachlo im to! Jojkárska moderátorka Ivana Šišková (27) sa len pred necelými dvoma rokmi tešila z toho, že sa vydáva. Jej nastávajúcim bol športový redaktor Andrej Smatana (29). Žiaľ, manželstvo im dlho nevydržalo. Dvojica sa pred časom v tichosti rozviedla. Čo alebo kto za tým stojí?

Všetko v ich vzťahu sa odohralo akosi prirýchlo! Ivana a Andrej sa zosobášili v lete roku 2008, kedy vzájomnou svadbou všetkých šokovali. Randili spolu totiž iba pol roka. Obaja sa však v tom čase netajili tým, že majú intenzívny vzťah a túžia si založiť rodinu. Tieto idey však stroskotali...

„Je pravda, že som rozvedená,“ priznala Ivana, keď sme ju v súvislosti s témou krachu manželstva oslovili. „Riešime už len formality,“ poznamenala na adresu svojho bývalého muža, s ktorým ju spájajú iba spomienky na minulosť. Moderátorka sa totiž vrátila aj k dievčenskému priezvisku.

Keď sme sa spýtali na dôvod ukončenia vzťahu, odmietla reagovať. Neskôr nám však zaslala SMS s prekvapujúcim textom: „Mala som na to veľmi vážne dôvody. Keby som o nich vedela pred svadbou, tak sa za neho NIKDY nevydám...“

Ako nám ďalej jojkárska moderátorka prezradila, zmena priezviska nie je jediným krokom, ktorým chce zmazať exmanžela zo svojho života. „Zatajil mi skutočnosť, ktorá je tak vážna, že uvažujem nad anulovaním manželstva,“ pritvrdzuje Ivana.  

V prípade, že by sa jej to podarilo, znamenalo by to, že by bolo manželstvo vyhlásené za neplatné - čiže by vlastne neexistovalo. Napriek tomu, že chce urobiť Ivana za bývalým vzťahom hrubú čiaru, exmanželovi nepraje nič zlé. „Želám mu do života veľa šťastia,“ uzavrela tému rozvodu Šišková. 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu