Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

David Guetta v Bratislave so záhadným zranením: Hrozilo, že nevystúpi!

David Guetta mal poriadne modriny na hrudi. Zobraziť galériu (7)
David Guetta mal poriadne modriny na hrudi.

BRATISLAVA – Nezaujal iba hudbou, ale aj zvláštnymi modrinami po celej hrudi! Francúzsky dídžej David Guetta sa predstavil v utorok po prvýkrát na Slovensku. Krátko pred bratislavským koncertom však nebolo isté, či vôbec v hlavnom meste vystúpi.

David Guetta priletel v utorok večer na Slovensko. Krátko po pristátí si to namieril do luxusného bratislavského hotela, kde sa zdržal približne dve hodiny. Tam ho čakalo zopár nadšencov, ktorí od neho chceli podpis a spoločnú fotografiu.

Hoci David Guetta rozdával autogramy a úsmevy na všetky strany, zrejme sa po zdravotnej stránke necítil najlepšie. Ako totiž vidno, spod rozopnutej košele mu na hrudi „svietili“ obrovské podlhovasté modriny. Podľa našich zistení sa mu zhruba 2 dni pred slovenským koncertom stal úraz. Údajne spadol z pódia počas vystúpenia v Aténach.

Organizátori bratislavskej šou mali dokonca obavy, či sa náhodou vystúpenie v Inchebe nezruší. Nakoniec sa však svetoznámy dídžej postavil pred mixážny pult a roztancoval približne pätnásťtisíc fanúšikov. No zranenie si predsa len vypýtalo svoju daň. „Musel zrušiť všetky aktivity pred koncertom. Napríklad rozhovory či meet & greet s výhercami súťaží. Veľmi nás to mrzí,“ povedal Tomáš Holetz, ktorý spoluorganizoval slovenské vystúpenie.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu