Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

David Guetta po prílete na Slovensko: Čakali ho len novinári a ochranka!

David Guetta priletel na Slovensko. Zobraziť galériu (9)
David Guetta priletel na Slovensko.

BRATISLAVA – Francúzsky DJ David Guetta (42) priletel včera krátko po 20:00 na bratislavské letisko. V príletovej hale ho nečakali žiadne zástupy rozvášnených fanúšičiek. Iba hŕstka skalných, novinári a ochranka. Krátko po pristátí si to hudobník namieril priamo do luxusného hotela v centre hlavného mesta.

Sympatický štyridsiatnik včera podvečer zavítal prvýkrát do našej krajiny. Po ôsmej hodine večer priletel špeciálom na letisko M. R. Štefánika, kde ho už čakala pripravená limuzína, novinári a ochranka. Odtiaľ jeho kroky viedli do jedného z najluxusnejších bratislavských hotelov v centre mesta.

Príliš dlho sa ale v jeho priestoroch nezdržal. Po zhruba dvoch hodinách si to totiž namieril v sprievode svojho tímu do Incheby, kde ho už čakal dav rozvášnených fanúšikov. Dídžej predviedol zhruba trojhodinovú šou. Po jeho vystúpení sa konala aj tradičná afterparty.

Odchod do rodného Francúzska má David naplánovaný na dnešné popoludnie. Vo štvrtok by už mal podľa našich informácií  predviesť svoje hudobné umenie na známom ostrove Ibiza.



Ako vyzerala šou Davida Guettu v Bratislave nájdete tu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu