Sobota8. jún 2024, meniny má Medard, zajtra Stanislava

David Guetta roztancoval v Bratislave pätnásťtisícový dav

David Guetta rozvášnil tisíce fanúšikov v Bratislave. Zobraziť galériu (29)
David Guetta rozvášnil tisíce fanúšikov v Bratislave.

BRATISLAVA - Bratislava včera privítala momentálne najpopulárnejšieho DJ-a na svete, ktorý roztancoval približne pätnásťtisícový dav v Incheba Open Air.

Guetta zahral svoje najväčšie hity, čím potešil fanúšikov zo Slovenska aj okolitých štátov, ktorí si jeho predstavenie nenechali ujsť.

Vystúpil po polnoci a hral približne do tretej ráno. Spolu s ním vystúpili v Bratislave aj ďalší DJ-i, ktorí sa postarali o kvalitnú hudobnú produkciu počas celej noci. Dj I-One, domáci Braňo Dj & Carlo, DJ-ka Lucca či senzácia z Maďarska Muzzaik. Koncert sprevádzala veľkolepá laserová show. Sám spevák mal niekoľko bezprostredných vstupov kde vyjadril nadšenie zo svojej premiéry v Bratislave a vyzval publikum k svetenlej šou s mobilnými displejmi. Po koncerte si spolu so svojim tímom užíval party v jednom z bratislavských podnikov.

Ako povedal organizátor koncertu Tomáš Holetz z agentúry Publique, svojou skromnosťou tromfol Guetta takmer všetky doterajšie zahraničné hviezdy. Jeho jedinou požiadavkou bolo značkové šampanské Vueve Cliquot Ponsardin a prirodzené osvetlenie v šatniach.

Davidovi Guettovi patrí v oblasti tanečnej hudby svetové prvenstvo. Aktuálne valcuje hitparády singlom "Club can't handle m", ústrednou piesňou filmu Lets dance 3D.

Rodený Parížan, vlastným menom David Pierre Guetta, začal mixovať ako 17 ročný, v parížskom klube Broad, čo rozbehlo jeho kariéru. Rebríčky hitparád dobyl v roku 2005 singlom „ The World is Mine“.

Málokto vie, že bol modelom reklamnej kampane spoločnosti L´Oréal . Za ženu si zobral jednu z najšikovnejších módnych PR manageriek vo Francúzsku Cathy Guetta, s ktorou má dve deti, 6 ročného Time Elvisa a 4 ročnú Angie.

Vo voľnom čase sa venuje rodine a svojim podnikateľským aktivitám, medzi ktoré patrí pekáreň na wafle, nočné kluby v Paríži a na Ibize.



VIDEO David Guetta hral v Bratislave tri hodiny, čítajte viac tu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu