Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Baby z Hriešneho tanca: Zhubný nádor v krku!

Jennifer Grey Zobraziť galériu (3)
Jennifer Grey (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Šok a obrovský strach! To prežila herečka Jennifer Grey (50), keď jej lekári oznámili, že má v hrdle zhubný nádor. Takmer presne pred rokom pritom rakovine podľahol aj jej herecký partner z kultovoého filmu Hriešny tanec, Patrick Swayze. Žeby tejto tanečnej dvojici bola rakovina súdená?!

Zachránila ju tanečná šou! Hrozivú novinu sa Jennifer dozvedela najmä vďaka tomu, že sa podrobila zdravotnej prehliadke pred americkou verziou šou Let´s Dance. Doktor si pri nej všimol hrčku na krku a nekompromisne povedal: „To musí ísť von.“ Keď jej vyoperovali polovicu nádoru, dozvedela sa zlé správy. Namiesto nezhubnej hrčky išlo o zhubný nádor.

Záchrana prišla na Vianoce. Doktori sa rozhodli pre vyoperovanie druhej polovice – a vybrali si na to zaujímavý dátum – 24. december. „Operácie som sa veľmi bála, ani som sa neodvažovala dúfať, že bude úspešná,“ spomína na ťažkú životnú situáciu Jennifer.

Dnes je Jennifer fit a teší sa na účinkovanie v úspešnej tanečnej šou. „Povedala som si, že ak to nespravím teraz, budem na to už pristará. Je jasné, že moje telo je vyčerpané. Teraz mám nový krk. A nemám rakovinu,“ uzavrela filmová Baby.

Ani popri vlastných obavách však nezabudla na osud svojho kamaráta, Patricka Swayzeho. „Keď naňho spomínam, myslím na to, ako som bola v jeho objatí, keď sme boli deti, tancovali sme, učili sa zdvíhačku v ľadovom jazere majúc skvelé časy pri robení maličkého filmu, o ktorom sme si mysleli, že ho nikto nikdy neuvidí,“ spomína s úsmevom herečka. „Patrik bol výnimočnou a prekrásnou kombináciou drsnej mužnosti a úžasnej vznešenosti.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu