Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Baby z Hriešneho tanca je aj po 50-tke šupa... Kým sa neodlíči!

Predstaviteľka sladkej Baby - Jennifer Grey sa v priebehu rokov výrazne zmenila, no šarm jej zostal. Zobraziť galériu (9)
Predstaviteľka sladkej Baby - Jennifer Grey sa v priebehu rokov výrazne zmenila, no šarm jej zostal.

LOS ANGELES - Stále rovnako šarmantná! Jennifer Grey (55), ktorú si hádam každý spája s filmom Hriešny tanec, nikdy nebola typickou krásavicou. Ako sladká Baby však v sebe mala niečo, čím si získala množstvo fanúšikov. Od nakrúcania obľúbeného počinu ubehlo dnes už takmer 30 rokov a umelkyňa sa za ten čas výrazne zmenila. Pribúdajúce roky jej však neublížili, práve naopak. Líčeniu by sa ale vyhýbať nemala.

Zo sladkej Baby je dnes zrelá žena! Herečka Jennifer Grey oslávila tento rok 55. narodeniny, no pri pohľade na ňu musí byť každému jasné, že ešte napatrí do starého železa. Stále sa totiž pýši výstavnou postavičkou a na jej tvári je minimum vrások. Umelkyňa vďačí za mladistvý vzhľad skrášľujúcim zákrokom. Netají sa tiež tým, že v minulosti podsupila plastiku nosa, ktorým bola kedysi charakteristická. 


Mohlo by vás zaujímať: Tajomstvá Hriešneho tanca: Sex z donútenia, nenávisť na pľaci a kruté osudy hercov!


Jennifer sa dodnes objavuje pred kamerami a popri práci sa venuje svojej rodine. Jej manželom je režisér Clark Gregg, s ktorým má dcéru Stellu. Kráska však nezabúda ani na fanúšikov. S nimi sa prostredníctvom instagramu pravidelne delí o momentky zo súkromia. Nemá problém ukázať sa tiež strapatá a bez mejkapu. To je od herečky síce sympatické, ale rozhodne viac jej to svedčí, keď je upravená a nalíčená. 

Takto vyzerá Jennifer Grey, keď je neupravená.
Zobraziť galériu (9)
Takto vyzerá Jennifer Grey, keď je neupravená.

Viac o téme: Jennifer GreyHriešny tanec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu