Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Miley Cyrus neriešila imidž: Vyzerá ako zmoknuté kura!

Miley Cyrus Zobraziť galériu (10)
Miley Cyrus "na mokro"

PARÍŽ – Je to vôbec ona? Herečka a speváčka Miley Cyrus (17) sa v poslednom čase snaží prezentovať ako mladá sexbomba, s mokrými spľasnutými vlasmi a rozmazanou maskarou má však od krásky poriadne ďaleko. Miley, radšej si sa mala pred objektívmi fotografov schovať!

Toto má byť Miley Cyrus? Mladá herečka, ktorá len v nedávnom období vystupovala vo zvodných outfitoch a ešte zvodnejších pózach, musí byť zo svojich najnovších fotografií dosť zúfalá. Jej imidž sexi krásavice sa pri pohľade na ne totiž rozplýva ako ľad na horúcom slnku. Beztvará postava, rozmazaný mejkap a smiešne grimasy - s touto vizážou si nových fanúšikov získa len sotva!

Miley si pod fontánou užívala aj so svojimi spoluúčinkujúcimi vo filme LOL: Laughing Out Loud, napríklad herečkou známou z filmov Twilight, Ashley Greene. Miley sa pritom netajila tým, že nepatrí medzi veľkých priaznivcov tejto ságy. „Nezaujíma ma to. Nikdy som to nevidela, a ani to neuvidím,“ povedala na margo mega úspešných snímok. Žeby sa za jej postojom skrývala obyčajná žiarlivosť? 

Nech je ako chce, nakoniec si so svojou „konkurentkou“ Ashley Green porozumela celkom dobre. Miley totiž neváhala a začala si z Ashley robiť kamarátku priamo pod fontánami Trocadero. A zdá sa, že jej úmysly vyšli na jednotku!



Najkrajšie hollywoodske princezné nájdete tu!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu