Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Miley Cyrus s odhaleným rozkrokom: Toto si niekto odskáče!

Miley Cyrus pustila fotografov pod sukňu Zobraziť galériu (10)
Miley Cyrus pustila fotografov pod sukňu

LOS ANGELES – Zosmiešnil ju a možno za to bude pykať! Známemu bloggerovi Perezovi Hiltonovi, ktorý si na svojej webstránke pravidelne uťahuje z celebrít zvučných mien, hrozí basa. Môže za to fotka Miley Cyrus (17) v nelichotivej situácii – v jej rozkroku vraj chýbajú nohavičky!

Možné vyšetrovanie a ostrá paľba kritiky! To všetko si Perez Hilton, vlastným menom Mario Lavandeira, privodil neuváženým vtipkovaním. Vo svojom Twitter profile totiž upozornil na tínedžerku Miley, ktorá si pri vystupovaní z kabrioletu neustrážila medzinožie. Perez ju navyše svojím komentárom nijako nešetril – internetovým užívateľom jasne naznačil, že ide o pikantnú momentku!

„Ak ste ľahko urážliví, neklikajte sem. Och, Miley! Varovanie: skutočne nevhodné pre ľahko urážlivých!“ píše hollywoodsky blogger v súvislosti s kontroverznou fotografiou. Tá vznikla ešte minulý týždeň, keď mladá speváčka nakrúcala videoklip. A hoci sa objavili informácie, že záber mohol byť graficky upravený, Hiltonovi neprajníci tiahnu do boja. Miley je totiž vo veku 17 rokov stále neplnoletá – a tak ho obviňujú zo šírenia detskej pornografie!

Blogger, ktorý je tŕňom v oku mnohých prominentov, poskytol svoje stanovisko prostredníctvom videa. V ňom sa bráni tým, že niekdajšej Disney hviezde spodná bielizeň určite nechýbala: „Myslíte si, že som taký hlúpy, aby som zverejnil fotku Miley bez bielizne? Nie. Iste, páči sa mi byť kontroverzným, ale nechcem ísť do väzenia.“ Zatiaľ však môže byť pokojný. Nateraz totiž nie je jasné ani to, či polícia vôbec začne nejaké šetrenie.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu