Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Miley Cyrus pritvrdila: Strata panenstva, drogy a lesbické bozky!

Miley Cyrus Zobraziť galériu (5)
Miley Cyrus

LOS ANGELES – Nebaví ju byť dobrým dievčatkom! Speváčka a herečka Miley Cyrus (16) si zrejme spokojne mädlí ruky, pretože bude môcť vyventilovať svoje horšie ja. Uvidíme ju tak, ako ešte nikdy predtým. Ako zlé dievčisko to parádne roztočí!

To je ale čertica! Je sexuálne povoľná, fajčí množstvo trávy a bozkáva sa so ženami. Do takejto postavy sa prevtelí tínedžerská hviezda. Ešteže si s ňou takúto pubertu nepreskáču vlastní rodičia, ale len jej filmová mama Demi Moore (46). Tá bude doslova „na prášky“ z toho, ako jej dcéra prerastá cez hlavu. Miley sa predvedie v novom filme LOL: Laughing Out Loud ako poriadna mrcha, ktorej nič nie je sväté a ktorá sa pred ničím nezastaví.

Film je jedna vec, realita druhá! Ako herečka Demi Moore uviedla pre program MTV News, Miley je presný opak svojej postavy. „Je to neuveriteľne uzemnené dievča. Má za sebou báječnú rodinu a je to skutočná profesionálka,“ pochvaľuje si spoluprácu s ňou jej staršia kolegyňa. Takýto kompliment už veru musí potešiť! 

Hovorí sa, že pokazené nepokazíš. Miley však ešte stále môže začať vystrkovať rožky – nebola by prvá ani posledná, ktorej by zachutil takýto hýrivý život naostro mimo filmového plátna.  Zatiaľ seká dobrotu. Veď čo iné jej aj ostáva, keď do plnoletosti má ešte ďaleko. A rodičia sú v strehu, hviezda – nehviezda, zatiaľ si s ňou vždy vedeli poradiť. „Veru, dvakrát som dostala od našich výprask po zadku varechou,“ priznala Miley v rozhovore pre jedno rádio. Bohvie, čo však naozaj stvára rodičom poza chrbát!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu