Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Nechutná Disney hviezdička na balkóne: Miley, takto nepľujú ani chlapi!

Miley Cyrus na balkóne dokázala, že jej nechutné zlozvyky nie sú cudzie. Zobraziť galériu (14)
Miley Cyrus na balkóne dokázala, že jej nechutné zlozvyky nie sú cudzie. (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Bez hanby! Aj keď sa Miley Cyrus (19) v doterajšej kariére zviditeľnila naozaj všakovakými excesmi, v spoločnosti pôsobí ako roztomilá mladá dáma. To však v súkromí jej hotelovej izby rozhodne neplatí. Sladká devätnástka sa miestami správa horšie ako ožratí chlapi v krčme. Z balkóny vypúšťala pľuvance!

Neštíti sa ničoho! Tým, ktorí patria ku skalným fanúšikom Miley Cyrus, zrejme neušlo, že speváčka má nové šteniatko. Už zopár dní totiž zásobuje mikroblogovaciu sieť Twitter svojimi autoportrétmi, na ktorých štvornohý chlpáč stvárňuje jednu z dvoch hlavných úloh. Naposledy ju však dostal do ošemetnej situácie.

Tak ako každý malý psík aj ten v starostlivosti známej tínedžerky zbožňuje pozornosť a maznanie. V rámci nedávnej balkónovej seansy preto popri pózovaní svoju majiteľku aj z lásky vyoblizoval. Z toho sa však Miley s najväčšou pravdepodobnosťou obracal žalúdok. Psej príchute sa preto okamžite pokúsila zbaviť vypľúvaním slín. Vyzerala však pri tom veľmi negustiózne a čo je pre ňu najhoršie – všetko zachytili paparazzi.

Okrem domáceho miláčika plavovláska zamestnáva bulvárnych novinárov aj neustálym cvičením a zhadzovaním kíl. Mnohí fanúšikovia jej síce vyčítajú, že to s chudnutím preháňa, ona sa však bráni klasicky – prostredníctvom výhovoriek na Twitteri: „Pre každého, kto ma nazýva anorektičkou: mám alergiu na glutén a laktózu. Nie je to o hmotnosti, ale o zdraví. Glutén je aj tak s*ačkaaaaa!“ Zdá sa teda, že Miley má v osobnom živote od distingvovanej dámy naozaj ešte ďaleko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu