Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Bílá sa na Slovensku topí v luxuse: Hýčkaná viac ako prezident!

Lucie Bílá si na Slovensku užívala. Zobraziť galériu (12)
Lucie Bílá si na Slovensku užívala.

BRATISLAVA – To je teda život! Speváčka Lucie Bílá (44) sa počas pobytu v Bratislave musí cítiť ako taká kráľovná. V našom hlavnom meste sa zdržiava preto, lebo sa divákom už čoskoro predstaví ako porotkyňa v medzinárodnej šou Česko Slovensko má Talent. Vďaka tomu si okrem hviezdneho honoráru užíva aj luxusné služby!

Práca snov! To sa dá povedať o zamestnaní Lucie Bílej. Potvrdzuje to aj fakt, že si pobyt na Slovensku užívala viac, ako taký prezident. Počas príprav na šou bola česká slávica ubytovaná v najlepšom z bratislavských hotelov. Ten okrem bývania ponúka aj relax v podobe spa a wellnes centra. Noc strávená v apartmáne hotela na nábreží Dunaja stojí zhruba 200 eur. Keďže tam strávila tri noci a začiatkom budúceho týždňa ju čakajú ďalšie tri, len suma jej ubytovania vyjde tvorcov projektu na 1 200 eur.

To však nie je nič v porovnaní s Luciiným honorárom. Ten, podľa informácií od nášho dobre informovaného zdroja, nie je menší než 50 tisíc eur. Speváčka tak pokojne môže míňať svoje peniaze. Návštevníci nákupného centra, ktorého je hotel súčasťou, ju tam dokonca videli, ako v dopoludňajších hodinách vymetá tie najdrahšie obchody.

Bílá si však užíva prepych aj počas nakrúcania. K dispozícii má vlastnú kostymérku a vizážistku. Spoločne s ostatnými členmi poroty mali v divadlách vyhradený špeciálny VIP salónik s občerstvením, nápojmi, studeným aj teplým jedlom. K Lucii Bílej, Janovi Krausovi a Jarovi Slávikovi sa dokonca mohol dostať len úzky okruh ľudí zo štábu. Hviezdnu porotu v akcii uvidíte už v túto nedeľu večer na televízii Joj. 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu