Utorok11. jún 2024, meniny má Jesika, zajtra Zlatko

Bílá v Talente: Chcela byť dobrá... Nejde to!

Lucie Bílá Zobraziť galériu (4)
Lucie Bílá (Zdroj: ČTK)

BRATISLAVA - Speváčka Lucie Bílá (44) mala v pláne byť v porote súťaže Česko Slovensko má talent, kde zasadne spolu s moderátorom Janom Krausom a producentom Jarom Slávikom, takzvaným dobrým policajtom. Počas kastingov sa však naučila povedať aj "nie". Keďže si však spred rokov pamätá, aké bolo náročné prihlásiť sa do konkurzu, nechce byť k súťažiacim ani príliš nepríjemná.

"Ja som si myslela, že budem dobrý policajt, ale ono to nejde. Keby som hovorila stále, áno, áno, nádhera, tak by som bola trápna," povedala dnes novinárom Bílá. "Musela som ukázať, že mám názor a musela som niekedy povedať niečo, čo sa nepočúvalo dobre," dodala.

Spolu s ostatnými porotcami si počas predchádzajúcich dní v Prahe, Brne a Bratislave pozrela stovky talentov, väčšinou spevákov, ale aj tanečníkov, akrobatov, iluzionistov či imitátorov. "Je tam množstvo fantastických speváčok. Ale boli tam aj speváčky, ktorým som to zakázala," priznala.

Ak sa jej niekto nepáčil, snažila sa mu to údajne povedať diplomaticky. "Nikdy by som nikoho neurazila a nikoho nezosmiešnila, naopak som sa snažila, i keď chlapci boli ostrí, tak to zmierniť, aby sa tomu človeku dobre odchádzalo," tvrdila.

Sama sa vraj do konkurzu prihlásila len raz a vraj to nebola príjemná skúsenosť. "Ja som to skúsila asi pred 23 rokmi, keď som dostala číslo 22 do ruky, povedali: 'tancujte' a ten konkurz som naozaj nevyhrala, pretože som sa cítila tak ponížená," spomínala.

Šou Česko Slovensko má talent na obrazovkách českej Primy a slovenskej Joj štartuje 29. augusta. Porotcovia zatiaľ neprezradili, kto sa im páčil najviac. Podľa Bílej sú však medzi súťažiacimi viacerí, ktorí ju nesmierne pobavili.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu