Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Pyco v koncoch: Kolaps kvôli Talentu?!

Martin Zobraziť galériu (4)
Martin "Pyco" Rausch melie z posledného.

BRATISLAVA – Pozor na zdravie! Unavený a vyčerpaný moderátor medzinárodného projektu Česko Slovensko má Talent - Martin „Pyco“ Rausch (32) toho v posledných dňoch veľa nenaspí. Po dlhej dobe príprav na veľkolepú šou je na konci so silami.

Príprava relácie, dokrútok a upútaviek na medzinárodnú šou si vyžadujú množstvo času. Svoje o tom vie aj Martin Rausch, ktorý „vďaka“ tomu strávil každý deň na pľaci aj viac ako 14 hodín. Odmenou mu síce je honorár vo výške 30 000 eur, no otázne je, či to na úkor zdravia stojí za to. Iba štvorhodinový spánok sa totiž značne podpísal na Pycovej tvári.

Ľudia, ktorí moderátora poznajú, tvrdia, že ho tak unaveného ešte nevideli. „Má také kruhy pod očami, že maskérky mali problém ho dať dokopy,“ prezrádza nám zdroj zo zákulisia pripravovanej relácie. Samotného Rauscha sme oslovili tiež. Zastihli sme ho počas nakrúcania.  Ako sám priznal, musel si dať pauzu. „Moje telo mi dalo najavo, že potrebuje oddych. Maródoval som tri dni, asi som prechladol," povedal nám, pričom so smiechom dodal, že telo v jeho veku si už pýta dostatok spánku.  

Ako sa však zdá, moderátor si veľmi neoddýchne. Už čoskoro totiž pokračuje výroba relácie Veľkým treskom a neskôr k tomu pribudnú aj priame prenosy. Pyco má síce bohaté skúsenosti s moderovaním relácií podobného formátu, ale takúto pracovnú záťaž jeho organizmus ešte nezažil. Uvidíme, či sa únava nepodpíše pod jeho výkony. Prvýkrát sa o tom budeme môcť presvedčiť už v nedeľu večer na televízii Joj.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu