Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Bitka na premiére: Sexi kočky verzus módne pohromy!

Kate Beckinsale, Drew Barrymore a Stephanie Pratt Zobraziť galériu (6)
Kate Beckinsale, Drew Barrymore a Stephanie Pratt

LOS ANGELES – Stretli sa na jednej udalosti! Nikde nevidieť vkus či nevkus lepšie, ako keď sa stretnú dámy na úrovni s hviezdičkami bez kúska štýlu. A presne to sa stalo na premiére filmu Going The Distance. Zatiaľ čo niektoré zažiarili, iné by sa mali od hanby prepadnúť!

Bitka na premiére: Sexi
Zobraziť galériu (6)
Christina Applegate: Elegantná tehuľka
„Kdo umí, ten umí!“ Christina (38) sa v šoubiznise pohybuje už dlho a nie pochýb, že jej štýl sa od seriálu Ženatý so záväzkami zmenil – a to len a len k lepšiemu. Svoje tehotenské bruško poňala ako ozdobu a vo fialových šatách s topánkami telovej farby vyzerá na jednotku!
Bitka na premiére: Sexi
Zobraziť galériu (6)
Drew Barrymore: Zabalila sa do zlatého staniolu!
Toto jej moc nevyšlo! Hoci Drew (35) je za posledné roky azda v najlepšej forme, v týchto šatách to veľmi nevidieť. Ani metalické odlesky nezachránili ich „pokrčený vzhľad“. Herečka si možno chcela takto pripomenúť svoj prvý filmový hit E.T. Mimozemšťan. Vyzerá totiž ako kozmická postavička!
Bitka na premiére: Sexi
Zobraziť galériu (6)
Jennifer Stone: Módna pohroma!
Vyzerá staro! Keď človek nemá dokonalú postavu, musí si dávať pozor, čo na seba dá. A ten si Jennifer (17) zjavne nedávala! Beztvaré a nevýrazné šaty zvýraznili jej nadbytočné kilá a tukom obalené kolená. Metalické dreváky na platforme tiež nie sú vrcholom dobrého vkusu. Bacuľka medzi ostatnými herečkami úplne zanikla!
Bitka na premiére: Sexi
Zobraziť galériu (6)
Kate Beckinsale: Dlhonohá kráska
Namiesto výstrihu minišaty! Kate (37) si zrejme povedala, že na túto premiéru príde ako sofistikovaná elegánka. A jej zámer sa podaril! Hoci cvočky na bielych šatách môžu pôsobiť trocha rušivo, ich biela farba aj strih dokonale nechali vyniknúť jej postavu.
Bitka na premiére: Sexi
Zobraziť galériu (6)

Stephanie Pratt: Vybehla v negližé!
Ako ľahká žena na love! Tak pôsobila hviezdička reality šou Stephanie Pratt (24). Zdá sa, že už naozaj nevie, ako zaujať, a tak sa rozhodla zahrať sa na sexicu, ktorá práve vybehla z postele. Niet sa čo čudovať, že upútala pozornosť viacerých mladých mužov!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu