Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Angelina ukázala prsia, Jennifer nohy: Ktorá sa vám páči viac?

Angelina Jolie a Jennifer Aniston Zobraziť galériu (10)
Angelina Jolie a Jennifer Aniston

PARÍŽ/LOS ANGELES – Rozdali si to! Dlhoročné rivalky si zrejme povedali, že všetkým ukážu, ktorá z nich je lepšia. Zatiaľ čo Angelina Jolie (35) po dlhšej dobre ukázala svoje plné prsia, Jennifer Aniston (41) sa zahalila do poriadne odhaľujúcej minisukni. A obe vyzerali skvele!

Bol to súboj ako sa patrí! Herečka Angelina Jolie sa vo svojich horných partiách naozaj nemá za čo hanbiť. Napriek tomu si už dlhšie vyberala šaty, ktoré ju skôr zahaľovali, ako naopak. S tým je však koniec! Na premiére filmu Salt v Paríži sa predviedla v šatách s poriadne štedrým výstrihom. Žeby chcela sebe aj celému svetu dokázať, že je napriek svojej chudosti ešte vždy zvodkyňa?

Zahanbiť sa nenechala ani Angelinina sokyňa Jennifer Aniston. Výzvu s radosťou prijala a na premiére filmu The Switch sa predviedla v poriadne sexi outfite. Krátku čiernu sukňu doplnila mini topíkom bez ramienok a vyzerala naozaj dobre. Nespoliehala sa však len na svoje krivky. Aby všetkým dokázala svoju príťažlivosť, nezabudla sa túliť k svojmu kolegovi Jasonovi Batemanovi!

Zatiaľ čo Jennifer nemá deti ani stáleho priateľa, Angelina musí brať ohľady na svojich potomkov a partnera Brada Pitta. Organizovanie jej života síce nie je jednoduché, ale zatiaľ to zvláda. „Natáčame na striedačku a brávame deti na filmovačky, takže sa snažíme ostávať spolu,“ prezradila Angelina. Ohľadne výchovy vraj s Bradom nemajú žiadne problémy. „Ťaháme za jeden koniec. Nemôžu mamičku prehovoriť na niečo, čo by otecko nerobil. Sme si veľmi podobní.“



Ako pri týchto kráskach vyzeral Brad Pitt, čítajte TU

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu