Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Nový trend v šoubiznise: Štyridsaťročné krásky ovládli svet!

Halle Berry, Jennifer Aniston a Julia Roberts Zobraziť galériu (8)
Halle Berry, Jennifer Aniston a Julia Roberts

LOS ANGELES – Ženy po štyridsiatke? Sú na vrchole! Časy, keď aj niektoré slávne herečky začali po štyridsiatke odpisovať, sú preč. Práve ony totiž ovládli titulné stránky septembrových magazínov, o ktoré súperia podstatne mladšie hviezdičky. Vyšší vek už nie je vždy na škodu!

Šoubiznis im leží pri nohách! Septembrové čísla magazínov ako Elle, Vogue alebo Harpers' Bazaar sú výstavnými kusmi, na ktorých si dáva redakcia zvlášť záležať. O to zaujímavejšie je, že z titulných stránok sa usmievajú herečky, ktoré by už mali mať svoj vrchol pomaly za sebou!

Julia Roberts (42), Jennifer Aniston (41) a Halle Berry (44) - to sú mená, ktorým leží Hollywood pri nohách. Aj po štyridsiatke sú krásne, sexi a dokážu pritiahnuť divákov do kina a čitateľky k novinovým stánkom viac ako Kim Kardashian či Scarlett Johansson. A nielen to. Tipnite si, kto je momentálne najlepšie zarábajúcou herečkou Hollywoodu. Sandra Bullock – v štyridsiatich šiestich rokoch!

„Sú úžasné, elegantné, zaujímavé, pôsobivé – majú čo povedať,“ vysvetľuje Laura Brown z Harper's Bazaaru. „Páči sa mi, že dorástli do svojho vlastného štýlu.“ Jennifer Aniston uvádza do kín svoj nový film The Switch, Julia Roberts zase snímok "Eat Pray Love". Ženy, na ktoré sa dívame už naozaj dosť dlho stále majú čo povedať a prežívajú skvelé obdobie svojho profesiijného života. Dúfajme, že tento trend doputuje aj na Slovensko!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu