Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Náruživá Natalie Portman: Lesbické bozky plné vášne!

Natalie Portman Zobraziť galériu (12)
Natalie Portman

LOS ANGELES – Ochutnala ženské pery! Herečka Natalie Portman (29) pre kvalitný film urobí naozaj všetko – a nevadia jej ani lesbické scény. Zdá sa, že vo svojom najnovšom filme si dokonca jemné dievčenské pery celkom vychutnala. Posúďte sami!

Konečne je to vonku! O tom, že súčasťou filmu Black Swan budú aj lesbické scény medzi Natalie Portman a Milou Kunis, sa šepkalo už dávno. Dnes je to však isté. Trailer je vonku a s ním aj jeden z ich lesbickýchh bozkov. V samotnom filme nás však zrejme čaká erotických scén oveľa viac. Naznačujú to, napríklad, nežné lesbické dotyky v taxíku, ktorých pokračovanie nám ukážka z filmu, bohužiaľ, už nedopriala. No nie je to ideálny recept na to, ako dostať chlapa do kina na „baleťácky film“!?

Chcela by ju bozkávať aj Katy Perry! Natalie Portman jednoznačne patrí medzi ženy, ktoré sa páčia nielen mužom, ale aj nežnejšiemu pohlaviu. Jej príťažlivosť potvrdila nedávno svojím výrokom tiež speváčka Katy Perry: „Kedysi som sa chcela bozkávať s Megan Fox, ale teraz je vydatá, a tak si tým nie som celkom istá. Možno skôr Natalie Portman – je múdra a sexi.“

To isté si zrejme pomyslel aj Darren Aronofsky, režisér filmu Black Swan, keď sa rozhodol obsadiť do hlavnej úlohy práve sympatickú Newyorčanku. Dej filmu sa točí okolo súboja o hlavnú rolu v novom balete. Postava labute je v jednej chvíli biela - plná nevinnosti, a v druhej čierna – podlá a vášnivá. A zatiaľ čo filmová Natalie je ideálnym zobrazením tej bielej, Mila sa hodí na úlohu čiernej. Miesto je však len jedno!

Premiéru tejto drámy kombinovanej s trilerom si môžu ako prví vychutnať návštevníci septembrového filmového festivalu v Benátkach. Do klasických kín však pôjde až v decembri, a tak si naň budeme musieť ešte chvíľu počkať!

Viac o herečke sa dozviete TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu