Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Natalie Portman: Odviazala sa pri lesbických scénach!

Natalie Portman a Mila Kunis Zobraziť galériu (15)
Natalie Portman a Mila Kunis

LOS ANGELES - Odhodila zábrany! Kto si myslí, že ku krehkej Natalie Portman (28) sa divoký sex nehodí, je na omyle. Herečka konečne zabudla na svoje zásady a odhalila svoje vnady – a to priamo pri lesbických hrátkach! Film Black Swan má už teraz vysokú návštevnosť viac ako istú!

Natalie Portman bola veľmi dlho k nahým scénam vo filmoch chladná. Nemá síce problém s odhaľovaním pokožky, vadí jej však to, čo sa deje s erotickými útržkami na internete. „Nie som proti sexualite či nahote vo filme, ale som striktne proti pornografickým stránkam a ak hocičo také vo filme robíte, v podstate im dodávate materiál“, posťažovala sa herečka. „Je to otravné pre všetky tie online kraviny, ktoré zasahujú do toho, čo chcem robiť umelecky,“ dodáva mysliac webové stránky typu MrSkin.

Jej rozhodovanie o erotických výstupoch preto asi nebolo jednoduché – najmä preto, že podľa scenára mali byť veľmi vášnivé až agresívne. Prebiehajú totiž medzi dvoma tanečnými rivalkami, a tak malo byť v nich napätie doslova na ostrí noža. A zrejme aj bolo. Samotná herečka o nich prezradila: „Nie je to nič hravé – je to extrém.“

Jej hereckou partnerkou bude Mila Kunis a režisérskej taktovky sa ujal Darren Aronfsky. Okrem iných nakrútil Aronfsky aj film Wrestler, ktorý prinavrátil slávu hercovi Mickeymu Rourkovi. Film sa má dostať do kín v priebehu budúceho roku.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu