Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Sladká Portman sa nezdá: Natalie, fuj!

Natalie Portman si servítku pred ústa nedáva Zobraziť galériu (8)
Natalie Portman si servítku pred ústa nedáva (Zdroj: SITA)

NEW YORK – Nadáva ako pohan! Herečka Natalie Portman to vždy hrala na krehkú, slušne vychovanú kvetinku. Teraz však ukázala svoju pravú tvár. Nadávky najhrubšieho zrna jej idú z úst ako po masle.

Slušná a vychovaná? Nikdy! Natalie Portman sa rozhodla definitívne zničiť svoju dobrú povesť. Možno jej už išla na nervy – veď byť dobrým dievčaťom sa v šoubiznise nenosí. A tak sa rozhodla zahodiť dobré správanie za hlavu a natočila nechutne vulgárne video!

Zdá sa vám, že to Rytmus vo svojich pesničkách s nadávaním preháňa? To ste ešte nepočuli jemnú Natalie! Moderátor sa jej v spote pripravenom pre šou Saturday Night Live spýta, ako vyzerá jej deň. Vystrihaná rebelka sa pre istotu uistí: „Naozaj to chcete vedieť?“ A potom sa to začne! Anglické vulgarizmy ako fuck alebo suck my dick jej lietajú z úst jedna radosť. Nadáva na svojich fanúšikov, dokonca aj na deti, ktoré k nej vzhliadajú.

A ako to všetko dopadne? Natalie sa na záver ešte raz prejaví ako enfant terrible. Keď sa jej chce moderátor spýtať ďalšiu otázku, herečka sa nahnevá, postaví sa, zdvihne stoličku a hodí ju po ňom. „Otázok už bolo dosť!“, povie mu a opustí štúdio. To je ale potvora!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu