Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Prieberčivá Natalie Portman: Židovky hrať nebudem!

Natalie Portman Zobraziť galériu (13)
Natalie Portman

NEW YORK – Vyberá si postavy podľa ich náboženstva! Americká herečka Natalie Portman (28) sa nehanbí priznať, že ju úlohy židoviek ani trochu nelákajú. A to napriek tomu, že sama patrí práve k tomuto vierovyznaniu. To sa často nevidí!

Úprimnosť nadovšetko! Natalie Portman si veru servítku pred ústa určite neberie a narovinu priznáva: „Vždy som sa snažila vyhýbať sa postavám židoviek. Mesačne dostanem asi tak dvadsať scenárov o Holokauste, ale ja tento žáner nenávidím.“ Mladá herečka sa pritom narodila v Jeruzaleme a celý život bola vychovávaná ako židovka. Ani to v nej nevzbudilo záujem o filmy s takouto tématikou. Nie nadarmo sa však hovorí, že výnimka potvrdzuje pravidlo – v roku 2009 sa totiž predsa len nechala zlákať na takúto úlohu vo filme New York, milujem ťa.

Mnoho ľudí azda prekvapuje, že sa táto mladá a pekná herečka takmer vôbec neobjavuje ani v romantických komédiach. „Niežeby som v nich hrať nechcela. Ale vždy mi ponúkajú len úlohu dievčaťa v chlapčenských komédiách, ktoré ma veľmi nezaujímajú alebo ofenzívne úlohy ženy, ktorá má prácu v módnom priemysle, aby mohla nosiť pekné oblečenie a jej hlavným cieľom je vždy vydať sa“, objasňuje Natalie. Svoju kariéru pritom systematicky buduje v podstate od detstva. Mala len trinásť rokov, keď si zahrala po boku Jeana Rena vo filme Leon. Neskôr sa objavila v Hviezdnych vojnách, Goyových prízrakoch či v Kráľovej priazni a mnohých ďalších filmoch.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu