Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Krausov žúr: Šampanské a zábava až do rána! Bílá párty odignorovala!

Jan Kraus oslavoval do rána. Zobraziť galériu (4)
Jan Kraus oslavoval do rána.

BRATISLAVA - Najskôr práca , potom zábava! Glosátor a porotca Česko Slovensko má Talent Jan Kraus (57), si v nedeľu v noci vyhodil z kopýtka. Ihneď potom ako donakrúcali kasting v divadle išiel oslavovať svoje narodeniny. Jediná, ktorá neprišla bola Lucie Bílá (44).

Jan Kraus, ktorého diváci už čoskoro uvidia na televízii Joj a Prima v šou Česko Slovensko má Talent, v nedeľu oslavoval 57.narodeniny. „V nedeľu po polnoci mal Kraus párty. Spolu s dvadsiatimi ľuďmi v istom bratislavskom podniku popíjal šampanské a vyjedal tortu,“ prezradil nám zdroj zo zákulisia, ktorý sa párty zúčastnil.

Na oslave nechýbal generálny riaditeľ televízie Joj František Borovský, režisér Jeffo Minařík, porotca Jaro Slávik a ďalší ľudia zo štábu. „Bola prijemná nálada a prišli aj moderátori. Jediná, ktorá párty odignorovala bola Lucie Bílá,“ dozvedeli sme sa.

Zaujímalo nás tiež, prečo sa speváčka oslavy nezúčastnila. „Po celom nakrúcacom dni v divadle bola vraj enormne unavená a išla si do hotela oddýchnuť, keďže na druhý deň sa nakrúcalo opäť,“ povedal nám náš zdroj, ktorý prezradil aj to, čím Krausa hostia obdarovali: „Dostal nejaké dezerty, fľašu a ešte pár drobností, ktoré na mieste ale neotvoril.“

Party sa skončila v neskorých nočných hodinách. Poslední hostia vraj odchádzali o pol štvrtej nad ránom.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu