Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Koniec dohadom: Pyco už má v Česko Slovenskom Talente kolegu!

Martin Pyco Rausch a Jakub Prachař Zobraziť galériu (2)
Martin Pyco Rausch a Jakub Prachař

BRATISLAVA/PRAHA – Moderátorská dvojica je už známa! Na včerajšom pražskom kastingu do šou Česko Slovensko má Talent predstavili tvorcovia programu moderátora, ktorý bude spolu s Martinom Pycom Rauschom sprevádzať divákov ťažiskovým projektom slovenskej Jojky a českej Primy.

S Pycom bude program moderovať český herec a hudobník Jakub Prachař, ktorý pochádza zo známej českej hereckej rodiny. Je vnukom slávneho Ilju Prachaře a syn populárneho herca Davida Prachaře a herečky Dany Batulkovej (víťazka českej verzie Let´s Dance).

Pôvodne mal Pyco sprevádzať divákov šou spolu s hercom Vojtěchom Kotekom, ktorý sa zviditeľnil najmä filmom Snowboarďáci. Ten však na poslednú chvíľu odmietol podpísať zmluvu. Podľa medializovaných informácií za tým bola konkurenčná televízia Nova, ktorá na neho vyvíjala nátlak. Údajne mu hrozila zrušením kšeftov.

Oficiálne odhalenie moderátorskej dvojice však nebolo jedinou zaujímavosťou pražského kastingu. Za zmienku tiež stojí, že prišiel aj slávny hokejový brankár Dominik Hašek. Nie však kvôli sebe, ale kvôli dcére Dominike, ktorá predviedla svoje spevácke nadanie. To, či postúpila ďalej, zatiaľ tvorcovia šou neprezradili.

Dovedna skúšalo šťastie v siedmich českých a slovenských mestách takmer 6000 talentov! Najviac ich prišlo na spomínaný pražský. V auguste čakajú na postupujúcich účastníkov vystúpenia v divadlách už priamo pred hviezdnou porotou – Luciou Bílou, Janom Krausom a Jarom Slávikom. Na víťaza čaká nielen skvelá finančná výhra 100 tisíc eur a účinkovanie v Las Vegas, ale aj možnosť byť nominovaný do celosvetového finále Got talent.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu