Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Vyholený superstarista Machala na Talente: Konkurovala mu "striptérka"!

Zaujal porotu viac Leo alebo Dominika? Zobraziť galériu (11)
Zaujal porotu viac Leo alebo Dominika?

ŽILINA – Bojovali po svojom! Bývalého superstaristu Lea Machalu (20) zlákal ďalší medzinárodný projekt. Po nie príliš veľkom úspechu v speváckej súťaži chce zaujať v šou Česko Slovensko má Talent. Okrem spevu skúšal očariť porotu aj novým imidžom. Mužskú časť však určite viac zaujala tanečnica Dominika svojím erotickým vystúpením!

Zo sladkého chlapca drsný muž! Počas trvania SuperStar sa spevák prezentoval ako prehnane citlivá a romantická povaha. Nečudo teda, že na žilinskom kastingu do pripravovanej talentovej šou všetkých prítomných prekvapil.

„Napriek tomu, že pôsobil dosť sebavedomo, keď čakal na vystúpenie, utiahol sa do kúta," prezradil nám zdroj zo zákulisia súťaže a dodal, že Leo sa usiloval tváriť nenápadne. O tom, že spevák nechcel príliš pútať pozornosť, svedčí aj fakt, že len čo odišiel od poroty, zdupkal domov.

Leo však nebol jediný, kto na žilinskom kastingu prekvapil. Porote vyrazila dych aj Dominika, ktorá pri tyči predvádzala krkolomné kreácie. Na toto si trúfla ako jediná spomedzi Sloveniek. Nechajme sa teda prekvapiť, či zaujala...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu