Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Speváčka Sinéad O'Connor: Po tretíkrát sa vydala!

Sinéad O'Connor a Steve Cooney Zobraziť galériu (7)
Sinéad O'Connor a Steve Cooney

DUBLIN - Írska speváčka Sinéad O'Connor sa po tretíkrát vydala. Minulý týždeň si vzala svojho dlhoročného spolupracovníka a priateľa Steva Cooneyho. Informáciu o sobáši zverejnila speváčka na svojej oficiálnej internetovej stránke.

Sinéad O'Connor, ktorá spieva žánre od alternatívneho rocku po reggae, bola už predtým dvakrát vydatá. Jej predchádzajúcimi manželmi boli hudobník John Reynolds, s ktorým má syna Jakea, a novinár Nick Sommerlad. Otcovia jej ďalších detí sú novinár John Waters a hudobníci Donal Lunny a Frank Bonadio.

Tridsaťtriročná speváčka sa preslávila vďaka zamatovému hlasu a niekoľkým úspešným albumom. V minulosti sa zviditeľnila aj ako rebelka - v roku 1992 napríklad roztrhala v priamom prenose fotku pápeža na protest proti ututlávaniu pedofilných afér írskych kňazov.

Speváčka, ktorá začiatkom júla vystupovala na severočeskom zámku Sychrov, nahrala zatiaľ deväť albumov. Posledný s názvom Theology vyšiel v roku 2007. Najslávnejšia je jej druhá platňa I Do Not Want What I Haven't Got z roku 1990, ktorej sa predalo sedem miliónov kusov. Tento album okrem iného obsahuje prepracovanú verziu Princovej piesne Nothing Compares 2 U.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu