Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Speváčka Sinéad O'Connor sa vydala: Svadba v ružovom Cadillacu za 10 min.!

Sinéad O'Connor Zobraziť galériu (7)
Sinéad O'Connor

LAS VEGAS - Írska speváčka Sinéad O'Connor sa vo štvrtok 8. decembra, v deň svojich 45. narodenín, vydala za svojho priateľa Barryho Herridga. Stalo sa tak v Las Vegas, pričom približne desaťminútový obrad dvojica absolvovala v ružovom Cadillacu.

"Chcela, aby sa celá svadba odohrala v Cadillacu. Bol to jej nápad," uviedol pre magazín People nemenovaný zdroj. Speváčka mala na sebe ružové šaty, ženích zas tmavú bundu a ružové tričko. "Neboli to tradičné svadobné šaty, ale toto ani nebola tradičná svadba. Sinéad počas obradu plakala a museli jej utierať oči," dodal zdroj.

O'Connor informovala o pripravovanej svadbe deň pred obradom prostredníctvom svojej oficiálnej webstránky. Tam napísala, že "pôjde o jej vysnívanú svadbu, ktorá sa uskutoční na tajnom mieste". Herridge je už jej štvrtým manželom. Rodáčka z Glenageary si najprv v roku 1989 vzala hudobného producenta Johna Reynoldsa, v roku 2001 sa potom vydala za novinára Nicholasa Sommerlada a jej tretím manželom sa v júli 2010 stal jej dlhoročný priateľ Steve Cooney, s ktorým sa však tento rok v apríli rozviedla. O'Connor má s bývalými partnermi štyroch potomkov. Informácie pochádzajú z webstránky www.people.com a archívu agentúry SITA.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu