Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Sinead O´Connor po 20 rokoch: Čo to so sebou porobila?!

Sinead O´Connor Zobraziť galériu (6)
Sinead O´Connor

DUBLIN - To je ale zmena! Írska speváčka Sinead O´Connor (43), ktorú preslávil v 90-tych rokoch nekonvenčný vzhľad, dnes vyzerá tak fádne, že by ste o ňu pohľadom ani nezavadili. Čo je príčinou jej zanedbaného imidžu? Vyčerpávajú večnú rebelku štyri deti? Pije alebo je chorá?

Preč sú časy, keď sa na nás pozerala krásna “zurvalka“ s krátkym zostrihom a pohľadom ranenej srnky. Dojímala vtedy svet svojím najväčším hitom Nothing Compares 2 U. Spolu s Madonnou patrila k najškandalóznejším ženám hudobného šoubiznisu 90. rokov. Poznáte ešte nejakú inú speváčku, ktorú by za jej postoje vylúčili z katolíckej cirkvi? Dnes sa na nás pozerá strhaná a opuchnutá tvár s pohasnutým pohľadom a kruhmi pod očami. Jej účes takmer dohola nahradila rozcuchaná frizúra neurčitého tvaru. Sinead, čo sa s tebou deje?

Dnes je skutočne ťažké uveriť, že táto “mamča“ spôsobila v minulých rokoch toľko škandálov. Najskôr si odmietla prevziať ocenenie Grammy. Dala tak najavo, že sa jej hnusí materializmus v hudobnom priemysle. Potom roztrhala v programe Saturday Night Live fotografiu obľúbeného pápeža Jána Pavla II. Tým si horkokrvná Írka pekne zavarila, pretože sa na ňu zniesla prudká kritika nielen zo strany kresťanov. O´Connor sa stalo neželaným menom a jej koncerty začalo publikum ignorovať. Ak už vystupovala, vypískali ju.

Hoci sa stále venovala hudbe, v uplynulých dvadsiatich rokoch pútala pozornosť skôr svojimi postojmi. Najskôr o sebe vyhlasovala, že je lesba. Potom sa prekvapivo vydala za novinára Nicka Sommerlanda, manželstvo sa ale rozpadlo. Vstúpila do sekty a stala sa kazateľkou. Vo svojich kázňach okrem iného vyzývala bojkotovať katolícku cirkev. A ešte jedna perlička o nekonformnej Sinead - každé zo svojich štyroch detí má s iným mužom.

„Som už dáma v rokoch,“ reagovala speváčka na kritické poznámky k svojmu aktuálnemu vzhľadu. Krása je možno fuč, jej rebelanstvo ale nie. Sinead stále leží v žalúdku katolícka cirkev. A to najmä pre škandály so sexuálnym zneužívaním. Írska rebelka si myslí, že pápež Benedikt XVI. by sa mal vzdať svojho úradu. Nečudo, že vyzerá tak strhane, keď si stále nedá pokoj!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu