Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Holohlavá hviezda po rokoch: Úzke šaty, tetovania a vlasy na ježka!

Sinéad O'Connor prekvapila účesom, aký nosila pred rokmi. Zobraziť galériu (10)
Sinéad O'Connor prekvapila účesom, aký nosila pred rokmi.

LOS ANGELES – Pochytila ju nostalgia? Aj keď Sinéad O'Connor (44) si fanúšikovia pamätajú najmä vďaka oholenej hlave, tá rokmi od tohto imidžu upustila. Nie však nadobro. Speváčka svoje mamičkovské tvary nedávno vtesnala do obopnutých šiat. A na hlave má opäť superkrátky zostrih!

Návrat k niekdajším časom? Aj tak by sa dal vysvetliť zbrusu nový imidž írskej hudobníčky. Hoci sme ju v poslednom období vídavali s polodlhými vlasmi a prevažne v nohavicových kostýmoch, dnes je všetko úplne inak. Sinéad si vyrazila do spoločnosti za veľkou mlákou a tamojším hviezdam vyrazila dych. Tomuto sa povie naozaj drsná ženskosť!

Priliehavé fialové šaty, tetovanie Ježiša v dekolte a vlasy celkom nakrátko. Ak niekto v otázkach vlastného zovňajšku nepozná puritánstvo, rozhodne je to táto hudobná hviezda. Počas galavečera amfAR si zaspomínala na staré časy so speváčkou skupiny Blondie, Deborah Harry (66). Tá stavila na károvaný outfit a sieťované podkolienky, no o názor módnych kritikov sa takisto príliš nestarala. Obe dámy so svojským vkusom sa pred fotografmi vyobjímali a pôsobili absolútne uvoľnene.

Sinéad O'Connor a Deborah
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA)

Čo sa za speváčkinou náhlou zmenou vizáže naozaj skrýva, zatiaľ s určitosťou nevedno. Možno len už opäť načúvala svojmu vnútornému pocitu, ktorý preferuje minimálnu dĺžku vlasov. „Necítim sa ako ja, pokiaľ nemám vyholenú hlavu. Takže aj keď budem starou dámou, nechcem vlasy,“ dušovala sa Sinéad v minulosti pred médiami. Zdá sa však, že s odstupom času na jej slová predsa len dochádza. Na zostrih „na ježka“ má odvahu len máloktorá žena!

Sinéad v čase najväčšej slávy s holou hlavou

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu