Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Šimkovičovej drahá dovolenka: Zacvakali cez 10 000 €!

Momentky z dovolenky Martiny Šimkovičovej. Zobraziť galériu (13)
Momentky z dovolenky Martiny Šimkovičovej.

BRATISLAVA/NICE – Žiadny lacný „špás“! Moderátorka Martina Šimkovičová (38) má za sebou dva týždne, na ktoré tak skoro nezabudne. Spoločne s celou rodinou totiž dovolenkovali až v štyroch krajinách. Podľa našich informácií zacvakali za oddych pekne vysokú sumu peňazí!

Užili si Francúzsku riviéru! Plavovlasá moderátorka spoločne s manželom Igorom a s deťmi Petrou a Markom navštívili Monako, Taliansko, Španielsko a Francúzsko. Pobyt v štyroch krajinách, ubytovanie a cesta v tomto prípade neboli lacnou záležitosťou. Podľa našich informácií presiahli náklady na tento výlet hranicu 10 000 €. 

„Nebolo to lacné, avšak ani drahé,“ odpovedala Martina diplomaticky, keď sme ju v súvislosti s hodnotou dovolenky oslovili. „Myslím si, že sa to vošlo do rozpočtu, ktorý sme si pred tým stanovili,“ dodala.

Plavovláska nám prezradila aj to, že ich mierne zaskočili ceny v spomínaných krajinách. „Čakali sme, že budú vysoké, ale nie, že až tak. Keď nám jeden známy, ktorý tam žije, povedal, aké sú platy napríklad v Monaku, tak sme to pochopili,“ povedala so smiechom na záver.

Ak chcete vidieť, ako vyzerá dovolenka v podaní Martiny Šimkovičovej a jej rodiny, pozrite si GALÉRIU.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu