Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Podraz na Šimkovičovú: Nič nevyviedla a musí pykať!

Tomáš Antálek a Martina Šimkovičová. Zobraziť galériu (6)
Tomáš Antálek a Martina Šimkovičová.

BRATISLAVA – Odskákala si to za superstaristu! Martina Šimkovičová (38) je zatiaľ jediná, koho potrestali v súvislosti s odstúpením Mira Šmajdu (21) z Let’s Dance. Režisér totiž dal moderátorom pokyn, aby v priamom prenose povedali meno súťažného páru, ktorý mal vypadnúť. Išlo práve o moderátorku a jej tanečníka. Tí sú "vďaka" prezradení výsledkov v obrovskej nevýhode.

Má to ťažké! Martina Šimkovičová ide do ďalšieho kola tanečnej šou s poriadnym znevýhodnením. Celé Slovensko totiž vie, že práve ona by vypadla, keby Miro Šmajda neodstúpil. Režisér Let´s Dance Peter Ňunéz totiž vydal na konci nedeľného prenosu nečakaný pokyn, aby moderátori oznámili meno páru, ktorý skončil na poslednom mieste. Prekvapená Adela Banášová tak do kamery prečítala meno Martiny Šimkovičovej a Tomáša Antálka.

„My sme sa s Tomášom aj rozprávali o tom, že možno vypadneme. A myslím si, že to malo byť tak, ako povedali Adela a Pyco. Ako sa nám teraz bude tancovať v ďalšom kole?“ hnevá sa Martina hlavne na Mira. Ak by však Ňunéz nedal príkaz, nikto by nevedel, ako hlasovanie dopadlo a všetky páry mohli ísť ďalej s čistým štítom.

Topky.sk sa preto spojili s režisérom Let’s Dance, aby nám toto svoje počínanie vysvetlil. „Nechce sa mi teraz nič riešiť. Mám ťažký deň, nehnevajte sa,“ povedal nám ešte pred vypočutím otázky. Tú sme mu následne zaslali formou esemes správy a takmer po dvoch hodinách nám prišla odpoveď.  „Mrzí ma to, ale v strese a v časovom tlaku, ktorý nastal, som proste nevedel, či si môžem dovoliť neuverejniť notársky overený zápis určený na zverejnenie. Výsledky nie sú súčasťou šou, je to právny dokument, ktorý má svoju formu a účel. Po expresných konzultáciách som sa rozhodol tak, ako som sa rozhodol,“ napísal Ňunéz. Z jeho slov vidno, že mu znevýhodnenie Šimkovičovej nie je úplne ľahostajné. Bohužiaľ, odčiniť to už nemôže.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu