Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Osemdesiatnik Hugh Heffner: Užíva si sexuálne orgie!

Hugh Heffner Zobraziť galériu (6)
Hugh Heffner

LOS ANGELES – Sex s jedinou ženou? Nuda! Tvár časopisu Playboy, Hugh Heffner (84), nemá problém užiť si erotické hrátky ani vo svojom pokročilom veku. Podľa slov jeho bývalých zajačikov si aj dnes užíva poriadne orgie – s niekoľkými ženami naraz!

Vyzerá ako starec, s potenciou však žiadne veľké problémy nemá! Už dlho sa špekuluje o tom, či si zošúverený Hugh ešte vždy dokáže užiť s dievčaťom, a koľko Viagry na to spotrebuje. Podľa jeho slov však na tom vôbec nie je až tak zle. „Neberiem veľa Viagry, ale keď je treba, dám si,“ prezradil pre New York Times Magazine. „Povedal by som, že v 84 rokoch to pomôže. Je to malý pomocník od Boha.“

Ako nedávno prezradili bývalé obyvateľky jeho sídla, ani v pokročilom veku sa Hef „neznížil“ ku klasickému sexu s jedinou partnerkou. „Dievčatá jedna za druhou vyskočili na Hefa a mali s ním sex...asi minútu. Sledovala som každý ich pohyb. Potom prišiel môj čas...bolo to veľmi divné. Nemyslela som na to, o koľko je Hef starší – jeho telo fungovalo normálne. Chcela som tam byť,“ prezradila v svojej knihe jedna z jeho najznámejších mileniek, Kendra Wilkinson.

V súčasnosti sa však zrejme Playboy magnát musí trochu nudiť. Po tom, ako sa rozlúčil tento rok s dvojičkami Shannonovými, ostala Hefovi len jedna žena - Crystal Harris. Uvidíme, na ako dlho!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu