Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Nahá Playmate v čokoláde: Tomu neodolá žiadny muž!

Alena Gerber Zobraziť galériu (3)
Alena Gerber

MNÍCHOV - Čokoládový bonbón pre veľkých chlapcov! Kto kedy povedal, že šaty musia byť z látky? Veď skvelým materiálom na sexi odev je aj sladká čokoláda. A keď je v ňom zahalený playboy zajačik, o vzrušujúcom výsledku nemožno pochybovať!

Šaty na zjedenie! Firma Lambertz dokázala, že ženy sa k čokoláde hodia priam ideálne - a to nielen ako jej konzumentky. Jej odborníci totiž zhotovili originálny bonbón, v ktorom sa namiesto čerešničky skrýva sexi krásavica à la Marilyn Monroe. Nejednému pánovi sa pri pohľade na ňu začali zbiehať slinky! A niet sa čo čudovať, veď ňou bola obdarená modelka Alena Gerber. Odetá v čistej čokoláde, ktorá ako je známe, pôsobí aj ako afrodiziakum, sa stala hviezdou večera. Playmate z roku 2008 by sa za strih svojich šiat veru nemusela hanbiť ani v Paríži. Ktorý muž by nechcel na Veľkú noc dostať takéhoto čokoládového zajačika?

Nahá Playmate v čokoláde:
Zobraziť galériu (3)

Ostatné modely boli „spichnuté“ z malých čokoládok či bonbónov. Predviedli ich známe nemecké celebrity medzi inými aj speváčka zo skupiny No Angels, Nadja Benaissa. Zdá sa, že Lambertzu vyšla ich kampaň na jednotku s hviezdičkou. Čokoládové šaty majú len jednu nevýhodu – krátku trvanlivosť. A to najmä v okolí ľudí s maškrtným jazýčkom!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu