Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Mikla sa definitívne rozvádza: Robo, o toto telo chceš prísť?!

Robo Mikla a jeho manželka Majka Zobraziť galériu (5)
Robo Mikla a jeho manželka Majka

BRATISLAVA – Niet cesty späť! Kontroverzný spevák Róbert Mikla (28), ktorý sa dnes večer predstaví v Eurosongu, prechádza ťažkým životným obdobím. Po nekonečných rozchodoch a nových začiatkoch s manželkou Majkou (24) sa totiž dvojica najnovšie rozhodla pre rázny krok. Rozvod!

O tom, že Robo po všetkých excesoch začína odznova, niet pochýb. Svojrázny rebelant sa zmenil na nepoznanie. Zahadzuje za hlavu celú svoju minulosť. Vrátane manželky!

Keď spevákovi spomeniete meno jeho ešte stále zákonnej partnerky, reaguje zdržanlivo. „S Majou sme sa dohodli, že náš vzťah nebudeme prepierať v médiách,“ povedal pre topky.sk Mikla, ktorý však potvrdil, že sa rozvádzajú.

V ich prípade to nie je až také neočakávané, pretože problémy boli takmer na dennom poriadku. „Je to definitívne,“ povedal topkám Robo, ktorý už podobnou rozvodovou krízou prechádzal pred tromi rokmi. Tentokrát je to však podľa jeho vlastných slov bez možnosti návratu späť. „Išlo o vzájomnú dohodu,“ znelo z jeho úst. 

Manželstvo tejto dvojice nezachránilo ani rozhodnutie spred dvoch rokov, že sa presťahujú  na východné Slovensko. Od zmeny prostredia si sľubovali nový - lepší začiatok. Ani to však nepomohlo. „V marci odchádza Maja do Bratislavy, kde hneď vybaví potrebné administratívne záležitosti,“ prezradil spevák manželkine plány. „Ja podpíšem rozvodové papiere hneď, keď tam budem mať cestu,“ dodal.

Keďže sa teda vzťah Majky a Roba definitívne rozpadol, zisťovali sme, aký je spevákov postoj k opačnému pohlaviu. „Po mojom boku zatiaľ žiadna žena nestojí, ale svoju múzu mám,“ povedal Robo záhadne.

Viac informácií o Eurosongu nájdete TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu