Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Mikla po návrate z psychiatrie: Ženu chce udusiť vo vani!

Robo Mikla Zobraziť galériu (8)
Robo Mikla

BRATISLAVA – Šialené a poburujúce! Spevák Robo Mikla (28) má po návrate z košickej psychiatrie naozaj nevšedné chúťky! Čím najnovšie šokuje kontroverzný finalista prvej série speváckej šou Slovensko hľadá SuperStar?

Spevák Robo Mikla opustil iba pred pár dňami brány psychiatrickej liečebne. Dôvodom jeho trojtýždňovej hospitalizácie boli problémy s alkoholom. Ako však spevák tvrdí, jeho účasť na blížiacej sa Eurovízii ohrozená nie je.

„Ak ma niekto nezastrelí na ulici alebo sa neopijem, tak tam určite pôjdem,“ povedal pre topky.sk Mikla, ktorý svoju skladbu Voda a oheň odprezentuje na televíznej obrazovke presne 5. februára. Keďže má však za sebou pestrú minulosť, ktorú najnovšie okorenil spomínaným pobytom na psychiatrii, zaujímalo nás, či si to v STV s jeho účasťou v Eurovízii náhodou nerozmysleli. „Ak nastúpi na skúšky v stanovených termínoch a bude sa správať disciplinovane, nevidíme v tom žiadny problém,“ povedal topkám PR manažér Jednotky Martin Kontúr.

Ako sme sa ďalej v súvislosti s Miklovým plánovaným vystúpením dozvedeli od nášho zdroja, na tvorcov hudobnej šou má poriadne šialenú požiadavku. Podľa našich informácií totiž chce mať na pódiu vaňu plnú bližšie nešpecifikovanej tekutiny, v ktorej plánuje dusiť dievča. Zaujímalo nás preto, či sa Mikla nechal inšpirovať textom spomínanej skladby, kde sa spieva:  „Do vody hoď, ja utopiť to skúsim.“ Konkrétnej odpovede sme sa však nedočkali. „To nechávam ako prekvapenie,“ povedal topkám Robo, ktorý dúfa, že produkcia jeho požiadavke vyhovie.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu