Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Znechutená Cifrová: V noci má zo života peklo!

Eva Cifrová Zobraziť galériu (11)
Eva Cifrová

BRATISLAVA – Obťažujú ju! Najznámejšia slovenská playmate Eva Cifrová (27) to chvíľkami naozaj nemá jednoduché. Pre topky.sk prezradila, že iniciatívni obdivovatelia jej poriadne znepríjemňujú život! Bez ohľadu na to, či je deň alebo noc.

Nemôže pokojne spávať! Ako sme sa od blonďavej krásky dozvedeli, nepríjemná skúsenosť s dotieravými obdivovateľmi pre ňu nie je ničím novým. Vlezlí fanúšikovia jej totiž už v minulosti spôsobili zopár rušných chvíľ. Posledný snaživec však zachádza až do krajností. Telefonátmi a správami ju bombarduje aj neskoro v noci.

„Veľmi ma to obťažuje,“ sťažuje si playmate, ktorá sa len pred pár týždňami rozišla so svojím priateľom. Horlivý obdivovateľ zrejme práve preto zacítil príležitosť dostať sa k svojmu idolu bližšie. „Musím si pred spaním vypínať telefón a už som kvôli podobnému prípadu raz menila telefónne číslo," poznamenala Eva, ktorá na túto skúsenosť nemá najlepšie spomienky. Ako ďalej prezradila, anonymný muž žil po celý čas v presvedčení, že s playmate tvorí pár a podľa toho sa aj správal.

Zdá sa, že plavovláska má na správnych chlapov smolu. „Tí normálni nenaberú odvahu a drzí, bezočiví, jej majú na rozdávanie,“ dodáva znechutená Eva na adresu mužského pohlavia. Snáď kráska, kvôli takýmto nepríjemným incidentom úplne nezanevrie na chlapov. Bola by to škoda... a človek nikdy nevie, kde natrafí na toho pravého.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu