Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mináriková prevetrala nafúknuté prsia: Budem lepšia ako Cifrová!

Jana Mináriková a Eva Cifrová Zobraziť galériu (7)
Jana Mináriková a Eva Cifrová

BRATISLAVA – Nepozná hranice! Všetko nasvedčuje tomu, že Jana Mináriková (28) sa za každú cenu snaží vyrovnať najznámejšej a najúspešnejšej slovenskej playmate Eve Cifrovej (27). Do svojho cieľa sa pustila bezhlavo. Nevadí jej ani to, že jej prsia naberajú gigantické rozmery!

Rozhodla sa ísť v jej šľapajách! Cifrová  sa v roku 2007 stala prvou nositeľkou titulu Playmate roka a dosiahla úspechy aj v zahraničí. Množstvo dievčat, ktoré pózovali pre slovenskú verziu známeho pánskeho magazínu, chcelo byť ako ona. Vrátane Janky Minárikovej. Tá však na úspešnejšiu silikónovú blondínku nemá. Minulý rok jej totiž spomínané ocenenie Playmate roka vyfúkla tmavovláska zo Záhoria Alexandra Kotvanová. 

A tak sa Janka aspoň snaží robiť všetko, čo Eva. Keď si Cifrová nechala prvýkrát zväčšiť prsia, urobila tak aj Mináriková. Podobne to bolo aj pri korekcii pier. Pri poslednom chirurgickom zákroku sa však odhodlala svoju ikonu prekonať. Zatiaľ čo Eva od začiatku roka 2009 hrdo nosí päťky, Jana nabrala odvahu na šestky. Tie jej zdobia hrudník zhruba od novembra. Prvýkrát ich na spoločenskej akcii prevetrala iba nedávno.

Úsmevné na celej tejto situácii je, že samotná blondínka presne nevie, čo na svojej hrudi nosí. „Myslím, že mám štvorky – päťky,“ poznamenala, keď sme sa jej na veľkosť poprsia spýtali. V ďalšej vete si však protirečila. „Mám implantáty 600 a to sú také päťky,“ dodala. Keď však to však porovnáme s Cifrovej implantátmi číslo 500, značný rozdiel je viditeľný aj voľným okom. Janka teda Evu tromfla - otázne je, či jej nové "balóny" ľudia pokladajú za estetické.

Foto: paparaci.sk



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu