Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Franeková, Škamlová a Cifrová sa odviazali: Dráždili v obtiahnutých mini!

Franeková, Škamlová a Cifrová sa majú čím pochváliť Zobraziť galériu (15)
Franeková, Škamlová a Cifrová sa majú čím pochváliť

TRENČÍN – Hriešne sexi! Krásky slovenského šoubiznisu - Barbora Franeková (20), Romana Škamlová (21) a Eva Cifrová (27), sa v sobotu stretli v Trenčíne na predvádzacom móle. V zvodných modeloch od Andreja Baraníka odhalili nielen svoje dokonale tvarované nohy, ale aj niečo navyše!

Trio krások sa v sobotu zišlo v istom trenčianskom podniku, aby na móle predviedli kúsky z dielne návrhára Andreja Baraníka. Čierne koktailové šaty, ktoré mali na sebe, im dokonale kopírovali krivky tela a odhaľovali nohy. Prítomní páni sa teda mali na čo pozerať.

Okrem toho, že playmate Cifrová dráždila svojím dekoltom, pútala pozornosť aj bývalá priateľka Honzíka Novotného - Romana Škamlová. Pri predvádzaní modelu jej z výstrihu takmer vykukol prsník. Ani misska Franeková nezaostávala. Prítomných prekvapila tým, že zahodila ostych a so šarmom predvádzala modely, ktoré z jej tela dosť ukázali.

Okrem spomínaných dám zdobili sobotňajšiu prehliadku aj úradujúca Miss Universe SR – Anna Amenová, či misska Soňa Skoncová. Treba však podotknúť, že ani o pekných chlapov nebola núdza. Modely pre pánov predviedol úradujúci Muž roka Peter Menky.

Pozrite si našu GALÉRIU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu