Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Cifrová a Balúchová po rozchode s milencami: Nočný záťah v bielych mini!

Eva Cifrová a Barbora Balúchová Zobraziť galériu (11)
Eva Cifrová a Barbora Balúchová

ŽILINA – Hlavu v smútku nemajú! Blonďavé krásky - playmate Eva Cifrová (27) a speváčka Barbora Balúchová (22), sa včera v noci odviazali na luxusnej párty. Keďže sú už obe zopár dní nezadané, prítomní páni ich neustále obletovali.

Blondínky vo štvrtok zavítali do žilinského hotela, v ktorom sa konala párty pri príležitosti 50. výročia založenia klubu známeho pánskeho magazínu. Eva Cifrová ako najvychytenejšia slovenská playmate na tejto akcii nemohla chýbať. Prišla aj superstaristka Barbora Balúchová, ktorá na žúre zaspievala. Okrem toho, že obe plavovlásky stavili na biele mini šaty, ich spájalo oveľa viac. Stroskotané vzťahy.

Eva a Barbora sa so svojimi priateľmi rozišli zhruba v apríli tohto roka. V oboch prípadoch bola údajne príčinou nevera. Cifrová tvorila pár s nitrianskym podnikateľom Gabrielom Heringhom viac ako šesť rokov. Napriek tomu, že sa im spoločne podarilo vo vzťahu prekonať zopár kríz, je medzi nimi koniec. Podobne je to aj v prípade Balúchovej. S hokejistom Dušanom Pašekom ml. boli spolu viac ako jeden a pol roka. Partnerské problémy však neustáli. Našťastie, plavovlásky rozchody neberú tragicky. Na spomínanom žúre sa zabávali až do rána.

Kto si párty nenechal ujsť? Pozrite si FOTO v galérii.  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu