Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Tento Rus to s Naomi chce vydržať celý život!

Naomi Campbell s priateľom Vladislavom Doroninom Zobraziť galériu (10)
Naomi Campbell s priateľom Vladislavom Doroninom (Zdroj: SITA)

RÍM - Talianske Benátky sa majú stať miestom, kde chce britská modelka Naomi Campbellová (40) vstúpiť do manželstva. Vyvoleným je jej priateľ, ruský miliardár Vladislav Doronin. Presný dátum sobáša ešte nebol stanovený. S odvolaním sa na talianske médiá to dnes uviedla agentúra DPA.

Kráska si už vybrala aj kostol, v ktorom povie svoje "áno". Bude ním údajne benátsky kostol San Giorgio. Je vraj dokonca rozhodnutá prestúpiť k viere svojho budúceho manžela a stať sa členkou ruskej ortodoxnej cirkvi.

Ruské bulvárne médiá tiež uviedli, že Doronin chce svojej vyvolenej venovať ako svadobný dar luxusnú vilu. Medové týždne chcú novomanželia stráviť v severotalianskom meste Vicenza. Tunajší kraj si Campbellová obľúbila v čase vzťahu s bývalým snúbencom Matteom Marzottem.

Campbellovú objavila pre svet módy v 15 rokoch agentka agentúry Elite, keď budúca topmodelka nakupovala v Covent Garden vo svojom rodnom Londýne. Kariéra študentky klasického tanca nabrala obrátky v Paríži a Naomi sa ako vôbec prvá modelka tmavej pleti objavila na obálke prestížneho časopisu Vogue.

V deväťdesiatych rokoch 20. storočia patrila topmodelka do elitnej skupiny supermodeliek, do ktorej patrila aj blonďavá Claudia Schifferová či nakrátko zastrihnutá Linda Evangelista. Svoj sex-appeal a tanečné nadanie ukázala v niekoľkých slávnych videoklipoch - okrem iného vo Freedom od Georga Michaela či In the Closet s Michaelom Jacksonom.

Veľkým problémom krásnej Naomi ale zostáva jej agresivita. Na svojom konte má napadnutie asistentky, čo ju vraj prišlo na dva milióny dolárov mimosúdneho vyrovnania, ostrý konflikt so zamestnancami londýnskeho butiku Voyage, kam jej zakázali vstup, útok na policajtov na letisku Heathrow alebo na neznámeho vodiča na newyorskom Manhattane. Hysterické záchvaty vraj často dostávala aj pri módnych prehliadkach, kde si na seba niektoré kusy proste odmietala obliecť.

Zoznam bývalých milencov exotickej krásky je impozantný. Chodila napríklad s boxerom Mikom Tysonom, s hercom Robertom de Nirom, monackým kniežaťom Albertom II., Flaviom Briatoreom z F1 alebo s basgitaristom U2 Adamom Claytonom.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu