Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Napadnutý šofér sa ospravedlnil Naomi Campbell!

Naomi Campbell Zobraziť galériu (4)
Naomi Campbell (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Vodič luxusného auta, ktorý pôvodne obvinil britskú supermodelku z napadnutia, sa ospravedlnil za to, že do celého incidentu zatiahol políciu. Podľa jeho vyjadrení sa unáhlil a celú situáciu ľutuje.

Tridsaťdeväťročná modelka mala v utorok 2. marca napadnúť vodiča, ktorý ju viezol v luxusnom aute po newyorskej štvrti Manhattan. Podľa slov 27-ročného šoféra ho Campbell opakovane udrela mobilným telefónom zozadu do hlavy, pričom údery boli také silné, že narazil tvárou do volantu. Muž po útoku zavolal políciu, no kým prišla, Campbell z auta vystúpila a odišla preč. Vodič následne útok nahlásil a polícia začala po modelke pátrať. Neskôr sa však rozhodol, že trestné oznámenie nepodá, a polícia preto hľadanie odvolala.

Vo štvrtok 4. marca vydal šofér vyhlásenie, v ktorom sa Campbell ospravedlnil. "Druhého marca som sa pohádal s Naomi Campbell, nahneval som sa a moja reakcia bola prehnaná. Bolo to nedorozumenie a ľutujem, že som do toho zatiahol aj políciu. Chcem sa touto cestou Naomi Campbell ospravedlniť," píše sa vo vyhlásení. Modelka toto ospravedlnenie prijala a vyhlásila: "Snažím sa ku všetkým správať s rešpektom a som rada, že sa ospravedlnil. Veľmi som sa snažila, aby som napravila svoje predchádzajúce chyby, a preto nechcem byť teraz rukojemníčkou vlastnej minulosti."

Modelka Naomi Campbell je známa svojím búrlivým správaním a fyzickými útokmi. V roku 2000 ju súd uznal vinnou z napadnutia asistentky pri nakrúcaní filmu v Kanade v roku 1998. Po dohode so žalobcami sa vyhla trestu i záznamu. V januári 2007 Campbell priznala vinu za napadnutie, keď zaútočila na chyžnú mobilným telefónom pre chýbajúce džínsy. Súd jej nariadil verejnoprospešné práce a návštevu dvojdňového programu na zvládanie hnevu. V júni 2008 Campbell napadla dvoch policajtov na londýnskom letisku Heathrow po tom, čo sa stratila jedna z jej batožín. Súd jej vymeral dvesto hodín verejnoprospešných prác.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu