Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Naomi Campbell sa vykašľala na robotu: Nechcelo sa jej ísť po schodoch!

Naomi Campbell schody nevyhovujú Zobraziť galériu (7)
Naomi Campbell schody nevyhovujú (Zdroj: SITA)

NEW YORK – Je výbušná, chamtivá, má čudné nálady a pocit, že si môže robiť, čo chce. Takýto obraz má supermodelka Naomi Campbell (40) medzi svojimi obchodnými partnermi. Tí majú neraz stiahnuté žalúdky z toho, čo im táto ebenová kráska vyparatí. Naomi, naozaj sa už nevieš vpratať do kože?

Známa supermodelka opäť raz ukázala svoju rozmarnú náladu a neostala nič dlžná svojej povesti mrchy. "Vybodla" sa na promo akciu svojho vlastného parfému len preto, že sa pokazil výťah a jej sa nechcelo šliapať po schodoch! Svojím prístupom naštvala svojich obchodných partnerov, ktorí jej pomáhali s výrobou a propagáciou parfému. Trochu profesionálnejší prístup by len ocenili. „Naomi je pri propagačných turné nevypočítateľná,“ vyhlásil jeden z riaditeľov spoločnosti Premier Model.

A vie o čom hovorí! V roku 2000 obdobne zavarila organizátorom, keď vycúvala z jednej austrálskej show s výrobcami kozmetiky. Dôvod? Opäť ju odradili schody! Tento prístup doslova desí jej zamestnancov. „Robiť s ňou je ťažké, najmä pre jej agresívnu povahu a neprofesionalitu,“ vyhlásil zdroj z okruhu jej spolupracovníkov.

O Naomi Campbell je známe, že je pekná divoška. Keď jej prasknú nervy, beda tomu, kto jej stojí v ceste. Pľuje na novinárov, neváha zaútočiť fľaškou alebo telefónom na svojich kolegov či zamestnancov! Vedia o tom svoje napr. bývalá gazdiná Ana Scolavino či osobná asistentka Georgina Galanis. Obe okúsili fyzické útoky na vlastnej koži. Na Naominu problematickú povahu reagujú už aj predajcovia jej parfémov. Niektorí ich propagujú slovami: „Nebojte sa ich, nepriťahujú žiadne škandály!”

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu