Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Banášová nezvládla problémy: Musel pomáhať psychológ!

Adela Banášová vyhľadala pomoc psychológa. Zobraziť galériu (5)
Adela Banášová vyhľadala pomoc psychológa.

BRATISLAVA – Nezvláda úplne všetko! Hoci pôsobí Adela Banášová (28) ako sebavedomá žena, ale aj ona máva chvíle, keď je bezradná. Tie ju dokonca dohnali k tomu, že musela vyhľadať pomoc odborníka.

Psychologické problémy a smrť! To bola téma, o ktorej Adela Banášová a Matej Sajfa Cifra debatovali so svojím hosťom v pondelkovej rannej šou. Moderátorka sa pri tejto príležitosti priznala, že aj ona už v minulosti potrebovala odbornú pomoc.

Topky.sk zisťovali, aké problémy so psychológom riešila. „Bolo to už dávnejšie a nešlo o nič vážne,“ nechcela Banášová tému príliš rozoberať. Prezradila však, prečo sa obrátila na odborníka. „Skúsila som to hlavne preto, že som chcela hovoriť s niekým, kto má odstup a nie je zaangažovaný tak, ako moji blízki,“ povedala nám Adela.

Z moderátorkinho vyjadrenia sa dá vyčítať, že šlo skôr o osobné, než pracovné problémy. Mohlo to byť v čase vzťahu so spevákom Tomášom Bezdedom alebo podnikateľom Rasťom Brezovským. Práve po rozchode s Trnavčanom sa Adela stiahla do úzadia a na čas dokonca odišla zo Slovenska. Isté je, že psychológ Banášovej pomohol. Tvrdí totiž, že takéto riešenie problémov by určite každému odporučila.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu