Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Neskromná Banášová: Čoho sa chytím, to mi ide!

Adela Banášová Zobraziť galériu (4)
Adela Banášová

BRATISLAVA – Má talentu na rozdávanie! Moderátorka a čoskoro aj porotkyňa Talentmanie Adela Banášová (28) zabudla na skromnosť. Pre topky.sk prezradila, že jej vychádza všetko, na čo siahne.

Známa plavovláska Adela Banášová sa opäť objaví v česko-slovenskom projekte. Spolu s Paľom Haberom, Alenou Šeredou a Zdenkom Troškom zasadne na jeseň do poroty, ktorá bude vyberať talenty.

Topky.sk preto zisťovali, akým nadaním okrem daru reči disponuje práve Banášová. „Ja si myslím, že na veľa vecí mám relatívne talent. Čoho sa chytím, tak to mi celkom ide,“ priznala sebavedomo Adela.

Vzápätí vymenovala pomerne dosť oblastí, v ktorých sa nestratí. „Mám relatívne dobrý sluch, viem hrať na klavíri, nejakú jednoduchšiu vec odspievam, celkom pekne kreslím, ale zrejme nikto z toho nepadne na zadok. Žiadny z tých talentov som nerozvíjala, aby som sa ním teraz mohla prezentovať,“ povedala už skromnejšie moderátorka. Ako prezradila, nemá ambície v ničom novom preraziť, pokiaľ ju niekto k tomu nevyzve. Uvidíme, k čomu sa nechá okrem porotcovania vyburcovať najbližšie. 

Čítajte tiež:

BANÁŠOVÁ, PAUHOFOVÁ, POCISKOVÁ A PREDNÁ: MLADÉ A ÚSPEŠNÉ!

Sledujte TOPKY TV: Banášová o svojom talente.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu