Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Sexi mačička Selita Ebanks: Predvádza svoje čokoládové krivky!

Selita Ebanks Zobraziť galériu (5)
Selita Ebanks

LOS ANGELES – V spodnej bielizni vyzerá úžasne! Modelka Selita Ebanks (27) má perfektné telo a tak šancu predviesť ho v známom pánskom časopise privítala s otvoreným náručím. Veď prečo by mala také dokonalé krivky mala skrývať pod oblečením?

Čierna čipka a sieťované pančuchy! Selita Ebanks vie ako pózovať v spodnej bielizni, nie nadarmo je predsa modelkou firmy Victoria´s Secret. Plné prsia, zvodná tvár a sexi riťka – to sú hlavné prednosti tejto krásky pochádzajúcej z Caymanských ostrovov. Práve vďaka nim sa dostala tam, kam sa celé roky dostať snažila – na titulku časopisu Maxim!

„Oo môj bože, toto je môj splnený sen. Myslím si, že Maxim je sexi a zo mňa robí sexbombu. Je to pre mňa česť,“ vyjadrila sa na margo svojho pózovania Selita. Napriek jej kráse a sexi telu modelka priznala aj to, že nemá už dlhšiu dobu žiadneho priateľa. „Cítim sa opäť ako panna,“ priznala.

Sexi miešanka si získala priazeň aj v kruhoch ostatných modeliek. Tyra Banks vyjadrila svoju hrdosť na to, že práve Selita bude reprezentovať ženy s tmavou pleťou v prestížnom kŕdliku Victoria´s Secret modeliek. Modeling však zrejme nie je jej jedinou ambíciou. Nebráni sa totiž ani herectvu. Jej fanúšikovia ju mohli vidieť v jednom z dielov seriálu Ako som stretol vašu matku. A koho si zahrala? Predsa samú seba!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu