Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Nemravná školáčka hore bez? Veď to je Miranda Kerr s nahými prsiami!

Sexi Miranda Kerr opäť provokuje prsiami Zobraziť galériu (13)
Sexi Miranda Kerr opäť provokuje prsiami

NEW YORK – Blonďavá a zmenená na nepoznanie! Ak vám americká modelka Miranda Kerr (27) doteraz pripomínala len sladkého anjela s dokonalým telom, vedzte, že sa dokáže zahrať aj na poriadne zvrhlú diablicu – s cigaretou v ruke už opäť vystavila svoje obnažené vnady... Na záchode!

Necudné a poriadne odvážne! Také sú najnovšie zábery superštíhlej krásky, ktorá svoje krivky prepožičala čerstvému vydaniu magazínu Numéro. O pikantné obrázky do čísla jún/júl sa tentoraz postaral fotograf Greg Kadel so zmyslom pre únik z konvencií – spojenie rehoľnej sestry a jemnej erotiky sa totiž tak často veru nevidí!

Príklad si z nej rozhodne neberte! V takom duchu sa nesie séria dráždivých fotografií, ktorú Kadel nazval naozaj výstižne: La mauvaise éducation (Zlá výchova). Že ide o školské prostredie, no len pre oči dospelých, je zrejmé na prvý pohľad – Miranda sa s pre ňu šokujúcou farbou vlasov nechala zvečniť na dievčenskej toalete, kde rozhodne nepripomína vzornú žiačku. S nahým poprsím pod kabátikom s leopardím vzorom sa totiž viac podobá na obyčajnú pobehlicu!

Za pozornosť stojí tiež obscénna póza, na ktorej modelke robí spoločnosť dáma v čiernom habite. Nie sú to však zbožné modlitby, čo tieto nemravnice spája. Medzi mníškou a Mirandou sa totiž skôr schyľuje k lesbickému laškovaniu telo na telo! O tom, že aj tieto zábery sa už čoskoro stanú tŕňom v oku katolíckej cirkvi, niet najmenších pochýb. Negatívne reakcie sa však zatiaľ nedostavili.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu