Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Podprsenka oslávila stovku: Celebrity v dráždivých kúskoch menili históriu!

Na nevšedných podprsenkách si odjakživa budovalo imidž množstvo slávnych žien Zobraziť galériu (6)
Na nevšedných podprsenkách si odjakživa budovalo imidž množstvo slávnych žien

LOS ANGELES – Aj ženské prsia hýbu šoubiznisom! Túto skutočnosť si uvedomuje nemalé množstvo dám, ktoré sa s bielizňou či bez nej pravidelne objavujú na titulných stranách. A hoci podprsenka nedávno oslávila len okrúhlu storočnicu, vo svete amerických hviezd sa už postarala o mnohé pikantné míľniky!

 

 

Podprsenka oslávila stovku: Celebrity
Zobraziť galériu (6)
Za najväčšiu priekopníčku v extravagancii (nielen) spodnej bielizne bola odjakživa považovaná kráľovná popu Madonna. Tá prudérnych Američanov stihla šokovať už v 80. rokoch minulého storočia, keď sa vo videoklipoch aj na pódiu začala objavovať v čoraz odvážnejších korzetových kúskoch. Tie, ktoré ju preslávili najviac, mali košíky v tvare kužeľa a viaceré módne domy sa k nim vo svojich kolekciách vracajú dodnes.
Podprsenka oslávila stovku: Celebrity
Zobraziť galériu (6)
V 90. rokoch uzrela svetlo sveta „zázračná“ podprsenka Wonderbra, vďaka ktorej sa zviditeľnilo hneď niekoľko žien. Z modeliek narodených v našich končinách ju propagovala Adriana Sklenaříková, či rodáčka zo susedných Čiech – Eva Herzigová. Mimoriadnej obľube sa však neteší len u menej obdarených dám. V nadživotnej veľkosti ju už predstavila, napríklad, striptérka Dita Von Teese, ktorá ju v roku 2008 zahrnula do svojej línie bielizne.
Podprsenka oslávila stovku: Celebrity
Zobraziť galériu (6)
O tom, že outfit priliehajúci k prsiam treba vyberať naozaj dôkladne, sa na vlastnej koži v roku 2004 presvedčila speváčka Janet Jackson. Ten, ktorý mala oblečený, totiž počas duetu s Justinom Timberlakom povolil, vďaka čomu si celý svet pozrel jej vybehnutý prsník s piercingom na bradavke. Či išlo o moment prekvapenia alebo o vopred prichystaný škandál a či Janet vôbec mala podprsenku, zostáva stále predmetom diskusií. Isté však je, že odvtedy sa s vykuknutými bradavkami doslova roztrhlo vrece!
Podprsenka oslávila stovku: Celebrity
Zobraziť galériu (6)
Na úplne inú úroveň posunula zahalenie ženského poprsia excentrická speváčka Lady Gaga. Tá totiž na istom odovzdávaní cien pridala k svojmu korzetu aj dovtedy nevídané efekty – šľahajúce iskry! Či sa takýto kúsok podarí niektorej z jej kolegýň prekonať, ukáže zrejme až čas. Latka je však nastavená naozaj vysoko!
Podprsenka oslávila stovku: Celebrity
Zobraziť galériu (6)
Keďže v dnešných časoch sa od podprsenky neočakáva len vynikajúca funkčnosť, ale aj estetický zážitok, niektorí výrobcovia túto časť dámskeho šatníka povýšili doslova na šperk. Jednu z najdrahších podprseniek predstavila minulý rok módna značka Victoria's Secret na prsiach svojho anjela, Marisy Miller. Vďaka úctyhodnému množstvu karátov sa jej cena vyšplhala až na 3 milióny dolárov.


Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu