Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Nová Transformerka: Už má aj sexi video!

Rosie Huntington-Whiteley Zobraziť galériu (4)
Rosie Huntington-Whiteley

LOS ANGELES - Tomu sa hovorí podpora od chlebodarcu! Módny koncern Victoria´s Secret zagratuloval svojej modelke Rosie Huntington-Whiteley k jej hereckým začiatkom v treťom pokračovaní filmu Transformers. Pripravil krátky videoklip, v ktorom sa modelka predvádza v dráždivých pózach. A je sa na čo pozerať!

„Gratulujeme nášmu anjelovi, ktorý zahviezdi v Transformers 3,” odkázal Rosie v titulkoch klipu. Fanúšikovia filmu si tak v predstihu môžu “zgustnúť” na jej pôvabných krivkách. Takto sa možno zmierni ich rozčarovanie z toho, že v treťom pokračovaní sa neobjaví iná obľúbená kráska, Megan Fox. Režisér Michael Bay vypustil z filmu postavu Megan údajne preto, lebo priveľmi schudla a už sa mu nezdala taká sexi.

Zapáčila sa mu na prvý pohľad! S Rosie sa spoznal pri nakrúcaní reklamy pre Victoria´s Secret. Modelka pre výrobcu spodnej bielizne pracuje od roku 2006. Modelingu sa venuje od strednej školy a jej meno sa spájalo s veľkým množstvom ďalších prestížnych módnych značiek.

Rosie čelí kritike za to, že nemá dostatok hereckých skúseností. Tvorcovia filmu si však nekladú za cieľ veľký herecký koncert. Stačí, keď sa v prípade ženskej hrdinky bude na čo pozerať. A v prípade Rosie to problém určite nebude. Presvedčí nás o tom už v lete budúceho roku, keď sa Transformers 3 objaví v kinách.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu