Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Arogantný Mareš o svojej nevere: Výčitky svedomia nemám!

Leoš Mareš kvôli nevere vraj výčitky nemá. Zobraziť galériu (5)
Leoš Mareš kvôli nevere vraj výčitky nemá.

PRAHA – Nemá svedomie?! Leoš Mareš (34) nedávno absolvoval jedno interview pre internetovú televíziu Z1. Pri otázke týkajúcej sa jeho nevery mu síce zmizol úsmev z tváre, ale popol si na hlavu nesypal. Moderátor prezradil, že výčitky vôbec nemá!

Leoš Mareš bol pred niekoľkými dňami hosťom moderátora Eugena Kordu v internetovej televízii Z1. „Keď si prečítate články o mojom dnešnom hosťovi, máte pocit, že to nie je človek, ale nejaké divné monštrum, ktoré sa topí buď v osobných škandáloch a problémoch, alebo v peniazoch,“ uviedol ho Korda.

Uvoľnený Mareš s ním napriek tomu veselo komunikoval o svojej kariére a s úsmevom priznal aj to, že je trochu arogantný. Smiech ho však prešiel pri téme jeho osobného života, ktorý je poznamenaný neverou. Pri tejto otázke sa dokonca Eugen Korda priznal, že aj on kedysi opustil manželku s dvomi deťmi a má doteraz výčitky. Čo na to Mareš?

„Som prakticky na začiatku tejto situácie. V tejto chvíli prioritne riešim, aby som bol s deťmi, aby ich to zasiahlo čo najmenej,“ vyhol sa Leoš náznakom o výčitkách. Korda ho však nenechal vykĺznuť tak ľahko a pripomenul mu otázku.

Pri odpovedi najlepšie plateného českého moderátora zrejme mnohí zostali neveriaco pozerať na monitor svojho počítača. „Zatiaľ výčitky svedomia nemám,“ vyhlásil Mareš. Šokovaní diváci si následne z Leošových úst vypočuli, že jeho cieľom je, aby manželka Monika a dvaja synovia neboli nešťastní. Na to však mal ženatý moderátor zrejme myslieť skôr, ako zbalil finalistku Miss Gabrielu Dvořákovú.

 

VIDEO: Leoš Mareš hovorí o svojej rodinnej situácii po nevere.



Interview s Leošom Marešom


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu