Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Záletníkovi Marešovi krachuje manželstvo: Odchádza od ženy!

Leoš Mareš Zobraziť galériu (5)
Leoš Mareš

PRAHA – Blíži sa koniec?! Moderátor Leoš Mareš (33) priznal, že odchádza od manželky Moniky (34). Zatiaľ ale popiera neveru ako dôvod odlúčenia. Rozvod sa vraj tiež ešte nechystá.

O rozchode Leoša Mareša a jeho manželky Moniky špekulovali české médiá už dlhšiu dobu. Denník Aha! dokonca včera priniesol fotografiu dokazujúcu, že na moderátorovej presklenej terase sa kopia škatule, akoby sa niekam sťahoval.

„So ženou sme sa dohodli, že sa teraz rozídeme,“ potvrdil Leoš odchod zo spoločného bytu pre portál iDnes.cz. Pritom ešte pred Vianocami nám moderátor s rozžiarenými očami rozprával o veľmi špeciálnom darčeku pre Moniku. Potom boli spolu aj na dovolenke v Thajsku. Ale práve tam sa vraj dohodli na rozchode. Ich jednenásťročný vzťah, z ktorého boli 1,5 roka manželia, teda zrejme definitívne končí.

Česká tlač už dlhšie prinášala informácie, že Leoš je svojej manželke dlhodobo neverný s finalistkou Miss Gabrielou Dvořákovou. Moderátor SuperStar však neveru ako príčinu odchodu od rodiny poprel. Ako oficiálny dôvod uviedol tlaky, ktoré sú na neho a Moniku vyvíjané. Žiadosť o rozvod vraj zatiaľ ani jeden z manželov podať nechce. Synov Jakuba a Mateja bude Leoš navštevovať tak často, ako sa bude dať.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu